2777
2789
عنوان

ایا ضریب هوشی قابل افزایشه

177 بازدید | 20 پست

من توی ریون انلاین ضریب هوشیم شد۱۲۱رفتم پیش روانشناس تست گرفت شد۱۱۴دارم روانی میشم.۱۸سالمه ایا میتونم افزایشش بدم لطفا کمک کنید

هوش بالا برات کاری نمیکنه فقط می‌تونه توی مواردی که استعداد داری مسیر یادگیری رو آسون تر کنه همین 

اون چیزی که باعث تفاوت آدم ها برای موفق شدن میشه هوش نیست تلاشه 

هوش من از خواهرم بسیار بیشتره قابل انکار نیست 

ولی خواهرم توی کنکور موفق تر از من بود ، الان هم توی درآمد راحت بیست برابر من در میاره صرفا به یک دلیل خواهرم بسیار پر تلاشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
هوش بالا برات کاری نمیکنه فقط می‌تونه توی مواردی که استعداد داری مسیر یادگیری رو آسون تر کنه همین او ...

کنکور موفقیت نیست منظور من موفقیت واقعیه.منظور من کسب و کار و پوله نه کنکور و این چرت و پرتا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم 

اولا این تست هوش ها خیلی دقیق نیستن و ممکنه شما از نظرات دیگه قوی باشی ولی مثلا تست هوش ریون از لحاظ ریاضی و اشکال هندسی  فقط تو رو میسنجه 

بعدشم افزایش هوش یه راهکارش در کتاب طب ابن سینا اومده اینکه قبل از صبحانه کمی کندر و عسل بخوری هر روز 

راهکار دیگه اش با درس خواندن و کتاب های علمی خواندن و بالا رفتن تحصیلات ات صریب هوشی هم زیاد میشه 

راهکار دیگه اش بازی ریاضی 

تست های هوش رو حل کنی 

جدول سودکو و ... کلا ذهن اتو به چالش بکشانی 

ببین مغز آدم مثل ماهیچه دست هست از دستت هرچی بیشتر کار بکشی قوی تر میشه مغز هم همین جوره 

در ضمن ۱۲۱ در سن تو عالیه 

و اینکه چه زمانی تست هوش دادی؟ زمانی باید بدی که از نظر ذهنی خسته نباشی و خواب کافی رفته باشی و مشکل و استرس و اینا نداشته باشی (در بهترین حالت باید تست بوی که عددش به واقعیت نزدیک تر باشه)

و اما یه چیز مهمتر 

اون هوش تو نیست که تو رو موفق میکنه اون پشتکار تو هست که تو رو موفق میکنه 

کنکور موفقیت نیست منظور من موفقیت واقعیه.منظور من کسب و کار و پوله نه کنکور و این چرت و پرتا

درامد زیاد یعنی چی به نظرت ؟ همون برو هوشت رو زیاد کن حداقل معنی این جمله رو بفهمی  که درآمد زیاد داره یعنی کسب و کار خوب داره

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

برای پول باید هوش اقتصادی اتو قوی کنی 

کتاب های مختلف در این زمینه بخونی 

تحلیل های مختلف 

اونقدر هوشت پایینه نمیدونی درامد زیاد چقدره

کنکور خودش یه بُرده موفقیتش...  و درست گفته بهت تلاشه که مهمه هوش رو نمیشه انکار کرد تلاشه که مهمه کامنت خوبی هم برات گذاشت به اعصابت مسلط باش🤣

اونقدر هوشت پایینه نمیدونی درامد زیاد چقدره

تو خیلی وضعت وخیمه ، خواهر من تدریس کنکور های خارجی به زبان های مختلف دنیا می‌کنه و درآمد دلاری و یورویی داره ،  چند تا زبان برنامه نویسی بلده و پروژه های خارجی میگیره خیلی مغز فندقی هستی گلم همون برو زور بزن هوشت زیاد شه 

هوش بالا برات کاری نمیکنه فقط می‌تونه توی مواردی که استعداد داری مسیر یادگیری رو آسون تر کنه همین او ...

واقعا حرفتون درسته ..پسر من تاخیر گفتار و حرکت بود ...از یک سالگی تا زمان مدرسه دایم تو توانبخشی بود و ما در تلاش اینکه به همسناش برسونیمش ....در نهایت موقع ترخیص گفتاردرمانش گفت جزشاگردهای ضعیف کلاس میشه...ولی دوم ابتدایی هست ...نه تنها شاگرد اخر نشده بلکه جز ده تا خوب کلاس هست ....چون خیلی بچه پر تلاشیه ...خیلی بیشتر از تکلیف معلم کار میکنه ..مثلا من الان ازش علوم میپرسم ..شب هم به باباش میگه بیا بپرس ازم .و فرداش موقع صبحانه دوباره کتابشو میاره که مرور کنیم باهاش😍

2810