2777
2789
عنوان

ایا ضریب هوشی قابل افزایشه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 20 پست
توی اینترنت ملاک نیست برو تست حظوری بده

زیاد برام مهم نیست اون تست هم یه سايت خارجی بود چند سال پیش تفننی تست دادم 

آقا هستم آقا هستم آقا هستم | من از خودم برات یه سرزمین ساختم تو شب و روز فکر اونور مرزی

تو خیلی وضعت وخیمه ، خواهر من تدریس کنکور های خارجی به زبان های مختلف دنیا می‌کنه و درآمد دلاری و یو ...

مغز فندقی نیستم ولی باشم بهتره تا خواهر هر روز بهم سرکوفت بزنه و حقیر باشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا حرفتون درسته ..پسر من تاخیر گفتار و حرکت بود ...از یک سالگی تا زمان مدرسه دایم تو توانبخشی بود ...

خدا پسرت رو حفظ کنه عزیزم ، این یه واقعیته کسایی که ضریب هوشی بالایی دارن چون برای یادگیری نیاز به تلاش کمی دارن انجام دادن همون تلاش رو به سختی انجام میدن و خیلی بیشتر درگیر کمال گرایی میشن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
مغز فندقی نیستم ولی باشم بهتره تا خواهر هر روز بهم سرکوفت بزنه و حقیر باشم

معلومه انقدر مقایسه شدی که داده ذهنی سالم توی کله ت نیست و نمیتونی موفقیت اطرافیانت رو ببینی و لذت ببری و عشق کنی که عزیزانت میتونن موفقیت زیادی رو تجربه کنن واسه همین توی وهم اینی که همه سرکوفت میخورن و حسودی میکنن مثل خودت 

برای اینکه بفهمی بهت میگم من به حد کفایت موفق هستم و شرکت مهندسی خودمو دارم دفتر دوم رو هم توی شهرستان دارم راه اندازی میکنم 😛 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بله بله اصلا هم بوی دماغ سوخته نمیاد

🤣🤣🤣