2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 47 پست
چرا نمیتونیم؟

الان شما میتونی ارثیه ات رو از پدرت بخوای؟ بگو بابا ارثم رو بده خونه بگیرم.

کسی ک زنده هست ک ازش ارث نمیخوان

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
ازاولش که اومدن خاستگاری ...حرفشون این بود ک خونه تو فلان جا داره و...الان همسرمم میگه، میگه تویی که ...

به نظرم هر چه شریعتی فکر خونه ای به جز اون خونه باشین 😊 برای ارامش  آینده خودت و همسرت . 

(الان میگن خواهر شوهر اسی پیدا شد 😂) 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم هر چه شریعتی فکر خونه ای به جز اون خونه باشین 😊 برای ارامش آینده خودت و همسرت . (الان میگن ...

به شوهر چطوری همینو بگم، میشه کمکم کنین؟ جوری بگم که بیخیال ژندگی کردن تو خونه مامانش بشه، ولی فکر سهمش باشه، چون چیژیه ک حقشه و حق یتیم هم خوردن نداره

عاقلانه ترین کار اینه شما ارث بقیه رو بخرید یا اونا ارث شما رو بخرن همین

عزیزم دقیقا غیر این دوتا راهی نیست، نامزدم گفت ک سهم خاهرش میخره یواش یواش میده، ولییی مادرشوهرم گفت خب شما بخاین برین ژندگی کنین سهم اون تنها که نیست، سهم ما هم هست، منظورش این بوده ک سهم ما هم باید بدین😂

گفتم خداا اگر اینجوری یاشه خب ما میریم قشنگ رهن میکنیم منتی هم بالاسرمون نی

سهمتون رو از اون خونه بگیرید نمیتونید توقع داشته باشید که اونو بدن شما که

عزیزم ، نامزدم گفت ک سهم خاهرش میخره یواش یواش میده، ولییی مادرشوهرم گفت خب شما بخاین برین ژندگی کنین سهم اون تنها که نیست، سهم ما هم هست، منظورش این بوده ک سهم ما هم باید بدین😂

گفتم خداا اگر اینجوری یاشه خب ما میریم قشنگ رهن میکنیم منتی هم بالاسرمون نی

سهمتون رو از اون خونه بگیرید نمیتونید توقع داشته باشید که اونو بدن شما که

دختر که شوهر میکنه و میره، والا جهیزیه بااین پول هر چقدر بخاد بگیره دوبرابرش میتونه یا اصلا نیاژ انچنان که نداره

یه برادر داره که کوچیکه ۱۰ سالشه

مادرشم که خودش خونه انچنانی داره با ماشین زیر پاش و....

به نظرم هر چه شریعتی فکر خونه ای به جز اون خونه باشین 😊 برای ارامش آینده خودت و همسرت . (الان میگن ...

دختر که شوهر میکنه و میره، خواهرش منظورم

والا جهیزیه بااین پول هر چقدر بخاد بگیره دوبرابرش میتونه یا اصلا نیاژ انچنان که نداره

یه برادر داره که کوچیکه ۱۰ سالشه

مادرشم که خودش خونه انچنانی داره با ماشین انچنانی زیر پاش و....

به شوهر چطوری همینو بگم، میشه کمکم کنین؟ جوری بگم که بیخیال ژندگی کردن تو خونه مامانش بشه، ولی فکر س ...

عزیز دلم  درباره ی ارثیه اگر الان قصد صحبت درباره اش رو داشته باشین فکر میکنن شما منتظر مرگ مادر خانواده هستین و از اونجایی که عروس ها اکثر اوقات در این قضایا مورد تهاجم قرار میگیرن و همه فکر میکنن زیر سر عروس خانوم هست  همه میگن شما مقصر هستی و چشمت دنبال مال پسر مردم بوده .

به نظرم این رو با همسرت مطرح نکن که برو دنبال سهمت ! 

برای سر پناه جدید هم همسرت رو بکش کنار و شرایط رو براش بگو و کمی با چرب زبونی بگو من دوست ندارم که همین ابتدای زندگی مشترکمون میونه ی تو و خانواده ات بهم بخوره ، ما بالاخره جایی ر ‌برای زندگی پیدا میکنیم .

بعد بگو که میتونیم تا جایی که ممکن هست از هزینه های عروسی کم کنیم (البته فکر نمیکنم نیاز باشه واقعا این کار رو انجام بدی )، حتی به ظاهر پیشنهاد بده که  مراسم رو یکی دوماهی بندازیم عقب تر 

بعد هم بگرد دنبال خونه ، مطمئن باش همسرت خودش راه حلی  درباره ی موضوع پیدا میکنه ، بگو من اول زندگی نمیخوام تحت فشار قرار بگیری ، میتونیم دنبال جایی بگردیم که مناسب با پس اندازمون باشه .

دیگه کم کم قضیه حل میشه مطمئن باش .

فقط جر و بحث نکن و سعی کن با سیاست رفتار کنی که ذهنیت همسرت نسبت بهت تغییر نکنه .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

دختر که شوهر میکنه و میره، خواهرش منظورموالا جهیزیه بااین پول هر چقدر بخاد بگیره دوبرابرش میتونه یا ...

شرایط زندگیشون هر طور باشه 

اگر درست رفتار نکنی ، مطمئن باش این ذهنیت ایجاد میشه که به دنبال پول رفتی و ازدواج کردی 

و این یادت باشه حتی اگر ثروتمند ترین هم باشن باز هم اون خونه جزو دارایی هاشون حساب میشه و سهم دارن 

شرایط زندگیشون هر طور باشه اگر درست رفتار نکنی ، مطمئن باش این ذهنیت ایجاد میشه که به دنبال پول رفتی ...

والا دنبال کدوم پول، اصلا من تو این چیزا نیستم خدارشکر

ممنونم از توضیحاتت عزیزم، حتما بکارشون میگیرم صحبتاتو🥰

والا دنبال کدوم پول، اصلا من تو این چیزا نیستم خدارشکرممنونم از توضیحاتت عزیزم، حتما بکارشون میگیرم ...

فدات شم 

امیدوارم که مشکلت حل بشه و بهترین ها سر راهت قرار بگیره 😇😇😇😇

خب بعد پدرشوهر اون فعلا صاحب ارث هس برا شوهرشه دیگ خودش فعلا زندسخب بگید سهم شمارو بدن

نمیدونید الکی مشاوره حقوقی ندید

زن جزء وراث نیست.

وقتی مردی فوت کنه، اول از دارایی،  مهریه زن رو میدن، اگر چیزی قانونا به نامش باشه مال خود زن میشه، اما مابقی مال فرزندان مرد هست . حتی اگر پدر و مادر مرد زنده باشن ازش ارث میبرن. ولی زن ارث نمیبره!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
از لحاظ قانونی هم نمیتونن اصلا چنین چیزی ممکن نیست طرف زنده ست تو بری ارث بخوای قاضی به نادونیت میخن ...

عزیرم

دقت نکردی اسی چب گفت

پدرشوهرش فوت کرده

یعنی ارث پدرش رو میخوان

ارث مادرشوهر رو نمیخوان

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
2810