2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 47 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین اگه میشه حقتونو بدن ولی مادرشوهرت زندس نمیشه طلب ارث کنی که اصلا هرکی تو اون خونه باشه.اگر میتونه کمکتون کنه عالیه.و اینکه مشکل اول از شوهرته که وظیفشه پول رهن رو جمع کنه

میشه واسه حاجت دلم دعا کنی؟اگه دعام ♥️♥️

امیدوارم از حرفم ناراحت نشی 

ولی دوسال زمان خوبی بود برای اینکه فکر محل زندگیتون باشین .

با فرض اینکه قرار بوده در این خونه ای که ازش صحبت کردی زندگی کنید باز هم باید پس اندازی کنار میگذاشتید برای خودتون . 

من جای شما باشم به هیچ وجه تا زمانی که محل سکونت مشخص نشده زیر بار عروسی نمیرم 

و چه بسا در خونه مذکور هم پام رو نمیگذارم ، چون فردا هزاران هزااار حرف و حدیث هست و به لحظه ای میتونن شمارو از اونجا پرت کنن بیرون. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

به هر حال ارثشونه حقشونه بخوان میدن نخوان نمیدن

ازاولش که اومدن خاستگاری ...حرفشون این بود ک خونه تو فلان جا داره و...

الان همسرمم میگه، میگه تویی که نمیخاستی خونه بدی چرا اینحرفو زدی الان آبروم بخواد بره پیش خونواده زنم و بقیه

اینم بگم ما به همه گفتیم که خونه داریم، و وسایلاو خریدایی که کردیم تو خونه ای هست که دارن

بگید سهم شمارو بدنولی الا ک مادرشوهرت زندس نمیتونید ادعای ارث کنید ازش

از لحاظ قانونی میتونن

اما بهتره مراعات مادر رو بکنن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خب بعد پدرشوهر اون فعلا صاحب ارث هس برا شوهرشه دیگ خودش فعلا زندسخب بگید سهم شمارو بدن

خیر

حرفتون اشتباهه

میتونن ارث بگیرن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
امیدوارم از حرفم ناراحت نشی ولی دوسال زمان خوبی بود برای اینکه فکر محل زندگیتون باشین .با فرض اینکه ...

ازاولش که اومدن خاستگاری ...حرفشون این بود ک خونه تو فلان جا داره و...

الان همسرمم میگه، میگه تویی که نمیخاستی خونه بدی چرا اینحرفو زدی الان آبروم بخواد بره پیش خونواده زنم و بقیه

اینم بگم ما به همه گفتیم که خونه داریم، و وسایلاو خریدایی که کردیم تو خونه ای هست که دارن

از لحاظ قانونی ک شکایت هسشوهر من ۱۰۰ سالم از گرسنگی بمیره هرگز اینکارو در حق مادرش نمیکنه

اخه خونه ای هست که هیچکس توش ژندگی نمیکنه جز دختر مجردش....خونه گرفتن که دخترش تنها توش ژندگی کنه و کسی دیگ حق ژندگی کردن توش نداشته باشه؟

2810