اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا
هیچ علائم دیگ ای نباید داشته باشه!؟ یه دکتر مبگفت الرژی متوسط و شدید و کم داریم که فقط شذید درمان میشه و اون دوتا باید در معرض الرژی قرار بگیرن ک عادت کنن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هیچ علائم دیگ ای نباید داشته باشه!؟ یه دکتر مبگفت الرژی متوسط و شدید و کم داریم که فقط شذید درمان می ...
مال بچه من ففژ همین مدفوع بلغمی و گریه های شدید بود.
نیمشه قطعی گفت حرف دکترت درسته.الرژی کلا دسته بیماری خایی هست ک فراز فرود داره
و کاهی اصلا خوب نیمشخ کاهی با حساسیت زدایی بهتر و کم میخض
اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا