2777
2789
عنوان

صیغه بودن بهتره یا عقد بودن⁉

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعید نیست واقعاپسره بد ادم خطرناکیهبنظرتون با این دختره دیوونه قطع ارتباط کنم؟

دلم براش میسوزه

🧚‍♂️🧚‍♂️ 🖤🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚🧚‍♀️aaaaaa11111111@من همین کاربرممم
یا باید برن عقد کنن وگرنه حکم زنا میخورن هردو حکم سنگ سار دارن

بله ازینم میترسن

من بار ها بهس گفتم یا سقط یا عقد

ولی بازم گولشو میخوره به فکر فراره

همچین ادم احمقی هرچی سرش بیاد حقشه

من از همون اول از  رلش بدم میومد و بهشم میگفتم قطع ارتباط کنه

تا اینکه دست گل به اب داد

بعد ببره سر به نیستش کنه این همینجا گردن نمیگیره بعد ببره اونجاخوشبختش کنت چرا عقلا دیگه کارنمیکنه ف ...

اره اینجا نمیتونه خوشبختش کنه و گردن بگیره میخواد ببره اونو اون ور تعهد بده و خوشبختش کنه 

بچه رو سقط کنه ، بشینه خونه باباش.

با پسره هم کات کنه

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
اره اینجا نمیتونه خوشبختش کنه و گردن بگیره میخواد ببره اونو اون ور تعهد بده و خوشبختش کنه

میگم دیگه عقلا از پهن گاوم کمترشده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه رو سقط کنه ، بشینه خونه باباش.با پسره هم کات کنه

چقد راحت میگین مگه سقط الکیه اگه ببرش یجای نادرست واااای خاک توسرت دختر بااین بلایی که سرخودت اوردی خاک دوعالم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چقد راحت میگین مگه سقط الکیه اگه ببرش یجای نادرست واااای خاک توسرت دختر بااین بلایی که سرخودت اوردی ...

بچه رو چیکار کنه پس؟

نهگش داره و حتما با مامان و باباش بره بیمارستان زایمان کنه؟

کافیه خانواده ش بفهمن بدون شوهر حامله س سرشو میبرن 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
فیلم ترانه من پانزده سال دارم هم همین بود ماجراش

فیلمش یادم نیست ولی فک کنم با یه پیرمردی بود درسته؟؟ 

2810