2777
2789
عنوان

مهاجرت نکردن به این دلیل منطقیه❓

114 بازدید | 14 پست

بخاطر ترس از تنهایی😐😐

اینکه بترسم تا ابد تنها بمونم یا هیچ وقت نتونم ازدواج نکنم😐😂

من میخوام از راه اوسبیلدونگ یا با رشته ی کارمند مدیریت دفتر یا رشته کارمند مالیات مهاجرت کنم

تونستم پولشو جمع کنم رزومم رو هم قویییی کردم

زبانمم دارم میخونم 

ولی هی وسطاش میگم نه بابا میخوای بری چیکار

حالا مثن رفتی اونجا تونستی همه کار هم کنی ولی اگه تا ابد تنها بمونی چه فایده ای داره

دارم اشتباه میکنم🥲😂

دختر دایی من رفت المان 

سر چهارماه برگشت 

گفت داشتم دق میکردم از تنهایی

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اونایی که رفتن مشورت کن 

نه ما که پیش خانوادمونیم نمیدونیم غربت چیه 

ولی من خودم نمیتونم غربتو تحمل کنم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

روحیه خیلی مهمه

اگه روحیه اش رو نداشته باشی نمیتونی تحمل کنی.

اگه یه مقدار درون‌گرا باشی خیلی اهل جمع نباشی وابستگی عاطفی زیاد به خانواده نداشته باشی میتونی

Life is too short to not enjoy

تحمل تنهایی کار هرکسی نیست مخصوصا اگه وابستگیت به خانوادت زیاد باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

فقط مهاجرت کردی از یسری ایرانیها دوری کن مدرکمو خارج ایران گرفتم 

یسری ایرانیهای مهاجر از شیطان بدترن کسیکه خانوادو و دوست و اشنا و وطنو رو میزاره میره هزارربلا راحت سره ی تازه وارد میاره 

جیبتومیزنن بلا سرت میارن دردسر برات درست میکنن

اصلا ظاهر زبون بازشون نگاه نکن‌  توخونت راهشون نده هزار نقشه برات میکشن 

یسری از مهاجرای ایرانی‌هم تو ایران یا خلافکار بودن یا کلاهبرردار سره ادمای بیچاره رو کلاه گذاشتن فرار کردن خارج کشور ادای خودساخته ها و‌زحمتکشهارو برای یسری نیو کامردر میارن باور نکن

اصلا یسریشون گذشته خوبی نداشتن و بسیار ادمهای خطرناکین 

هزار بلا سرت میارن 

فقط مهاجرت کردی از یسری ایرانیها دوری کن مدرکمو خارج ایران گرفتم یسری ایرانیهای مهاجر از شیطان بدترن ...

وایی چقدبدووحشتناک ،،دقیقاهرپیج مهاجری که نگاه میکنه ادم میبینه ازهمین چیزاگفتن،،فکرکنین افغانهاپشت همن مامثل شیطان رجیم سرهم کلاه میذاریم

2810