2777
2789
عنوان

همونی که بله رو داد💍🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 44 پست
اخی الهی 🥺😍 مبارکه خوشبخت بشی 💕

قربونت بشم❤️خاستم بگم سهم خودت بشه

دیدم نه هرچی به صلاحت و میخای بشه برات🥰

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این میخاد تو با چادر باشی

نه فکر نکنم

البته حس کردم از اون مردایی که باز زبون خوش تو رو میکشونن سمت خودشون

چیزی که من ازش فهمیدم اینه

قربونت بشم❤️خاستم بگم سهم خودت بشهدیدم نه هرچی به صلاحت و میخای بشه برات🥰

دورت بگردم 😘😘

من متاهلم گل نازم

با قلب مهربونت دعا کن برام به آرامش برسم

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

اتفاقا دلش میخاد لباس بیسار بلند پوشیده بپوشم😂😅کت و شلوار بهش گفتم نظرش این بود انحنای بدنت توش مش ...

من کتم بلند بود یه مقدار و خب چادر داشتم دکمه کتم رو هم می‌تونستم باز بزارم که خیلی تنگ نشه همسرت با این مدل کت و شلوار هم مشکل داره؟

حقیقتش من خیلی دوست داشتم لباس بلند بسیار پوشیده بپوشم ولی خب گفتم خودم دارم کت و شلوار دیگه خرج اضافه هست 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چه مسخرهمیگفتی دیگ بله برونمه توقع دادی با چادر و پوشیه بشینممن جات حرصم گرفت 😑

اخه خانوادش بشدت مذهبین

در حدی که صورت مادرش معلوم نیست

چشم خواهراش معلوم نیست

من با چادر مشکلی ندارما..ولی بخام چادر بخرم

قبلا یه پیجی داشتم تو اینستا یه چادر خدستگارایی اوففی میاورددد😂🤦🏻‍♀️ولی گمش کردم

من کتم بلند بود یه مقدار و خب چادر داشتم دکمه کتم رو هم می‌تونستم باز بزارم که خیلی تنگ نشه همسرت با ...

اتفاقاا نامزدمم همه چیو سپرده دست خودم

که من با عذاب وجدان عاقلانه ترین تصمیمو بگیرم😅😂

من خودم کت کوتاه و شلوار دوست داشتم

اخه بخام کت بلند بپوشم میشم شبیه خواهرم..لباس خاستگاری خواهرم کت بلند و شلوار بود ولی رنگ اسمونی

دورت بگردم 😘😘من متاهلم گل نازمبا قلب مهربونت دعا کن برام به آرامش برسم

عاخیی❤️😅🤦🏻‍♀هرچی خیره واست پیش بیاد

اتفاقاا نامزدمم همه چیو سپرده دست خودمکه من با عذاب وجدان عاقلانه ترین تصمیمو بگیرم😅😂من خودم کت کو ...

خب اگه دوست نداری شبیه خواهرت باشی که همون لباس بلند با حجاب بگرد پیدا کن آسمونی هم خیلی رنگ قشنگیه 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
2810