2777
2789
عنوان

همونی که بله رو داد💍🤭

380 بازدید | 37 پست

سه شنبه نامزدیمه🤭❤️💍

دخترا استایل پیشنهادی تون چیه؟

البته بگم وقت زیادیم ندارم که بخام بدوزم..باید اماده بخرم

اینم بگم سه شنبه نامزدی رسمی هستش و اخرش میخایم درمورد تاریخ جشن نامزدی حرف بزنن

من نظرم رو کت و شلوار بود..امروز که رفته بودیم ازمایش خون با نامزدم درمیون گذاشتم

گفت هر جور خودت راحتی اما حواست باشه خودت دیگه(باتوجه به عقاید خانوادشون) مدل خاصی مد نظرته

من بهش یه عکس از نامزدی یکی از اقوام نشون دادم

که چیز خاصی نگفت

فقد سرتکون داد😂 و بزور هعی گفتم چیه چیشد قشنگه..هست...نیست..

تا گفت برای تو مناسب نیستت

منننو داشتی یدقیقه اتیش گرفتم

که گوگولیم خندید و گفت:بحث نداریم..بازم خودت هرچی صلاح میدونی انجام بده😅😂

من سکوت اون سکوت...گفتم خدایاا بس من چی بپوشم

که بهش گفتم:من ازت نظر خاستم الان من گیجم

که خیلی لج درارر نگام کرد و گفت:

سه شنبه فقد خانواده من نیستن چندنفر دیگم هستن..سپردم به خودت دیگه مطمعنا خودت میدونی باید چیکار کنی

منووو داشتیییی😅😂دیگه حرف نزدم

حالا بیاین نظر بدین چی بپوشم

در حال فراموشی خاطرات..🌙دلبر پایین شهر

من مجردما اما یجور میشم بلخ بگم

خالت میکشم 

😂😂😂😂🥲

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ۱۷ آبان بله برونم بود 

خواستی عکسمو بزارم 

کت شلوار و کفش سفید پوشیدم 

اولشم که عاقد اومد روسری ساتن تبریشم کرم سرم بود 

بعدش موهام دم اسبی بالا 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

با لباس بلند بسیار پوشیده هم مشکل داره؟

من بله برونم پارسال بود کت و شلوار داشتم از قبل اونا رو پوشیدم همراه با چادری که همسرم خریده بود برام یه چادر سفید عروس و شال 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
نفهمیدم الان بعنی میگه پوشیده بپوشی یا باز چون کت شلوار ک پوشیدس

گفتم که مذهبین

حالا من مستقیما اشاره نکردم تو تاپیک اما حاجیمون میگفت انحنای بدنت تو کت و شلوار مشخصه باسن و اینا گفت نه🤣🤦🏻‍♀️

منم ۱۷ آبان بله برونم بود خواستی عکسمو بزارم کت شلوار و کفش سفید پوشیدم اولشم که عاقد اومد روسری سات ...

بذار بذار 

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

با لباس بلند بسیار پوشیده هم مشکل داره؟من بله برونم پارسال بود کت و شلوار داشتم از قبل اونا رو پوشید ...

اتفاقا دلش میخاد لباس بیسار بلند پوشیده بپوشم😂😅

کت و شلوار بهش گفتم نظرش این بود انحنای بدنت توش مشخصه و برجستگی ها به وضوح معلومه و جلب توجه میکنه

2810