2777
2789

الان اومدیم دکتر چشم پزشک بهش میگه اب مروارید داری باید عمل کنی مامانم ۵۶ سالشه چه کنیم حالا😭😭😭

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیز خاصی نیست و ترس ندارهاز یه سنی به بعد اکثرا اب مروارید میگیرنمن واسه بابام وقت گرفتم رفت ویزیت ش ...

عزیم مدت استراحتش چخپه قدره عملش سر پاییه؟ 

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

مامانم عمل کردخداروشکرخوبه سخت نیس ک

سکوت دربرابربعضی حرفاچقدزیباست وقتی قراراست پاسخ راخدابدهد(🤫یک دیقه سکوت برای روزهای شیرین کودکی ک هرگزبازنخاهدگشت)🌺نامزد،دارم وباوجودهمه مشکلای کوچولوبازم خیلی دوسش دارم عشقمه و8سال بی دلیل پاش نموندم.گاهی مث الان ب قدری دلم واسش تنگ میشه ک میخام فق باش حرف بزنم وپیشم باشه بیمعرفت من سرش شلوغه وقت خالی نداره1403/4/1
راحتترین عمله پدرم هردوتاچشماش پدرشوهرم دوتاچشم هاش الانم راحت زندگی میکنن

من مردمو زنده شدم 😭😭😭

مامان من عمل کرده سخت نیست زیاد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مامانم عمل کردخداروشکرخوبه سخت نیس ک

چ قدر باید استراحت کنه طرف

چیز خاصی نیست و ترس ندارهاز یه سنی به بعد اکثرا اب مروارید میگیرنمن واسه بابام وقت گرفتم رفت ویزیت ش ...

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

وای چته پاشو خودتو جمع کن

مادربزرگ من بالا ۷۰ سنشه عمل کرد

عمل ساده ایه

به همین راحتیا ادم کور نمیشه مادربزرگ‌ من خیلی نوبتش دیر اومد ، الانم سالمه

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
2810