2777
2789

من دوتا اتاقامو موکت پرز بلند کردم چهار سال پیش چون پام به سرمای سرامیک حساسه. خدا شاهده فقط یه سال و نیم قشنگ بود . تازه گرون هم خریده بودم .همه پرزش خوابید سر یه سال و نیم  اینقد زشت شده . میخوام  عوضش کنم 

دوباره پرز بلند بخرم بخواد اینجوری بخوابه خیلی بد میشه

شما چه موکتی خریدین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۴ماه پیش موکت گرفتم خیلی تحقیق کردم گفتم موکتی میخام که پرزهای نخبه.. موکت گره یی فکر کنم بشون میگن خیلی شبک تر از این پرز بلنداست ..گرفتم..فروشنده گفت اون پرز بلندا خوب نیس.ازشون هم داشت گفت نگیر

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
من ۴ماه پیش موکت گرفتم خیلی تحقیق کردم گفتم موکتی میخام که پرزهای نخبه.. موکت گره یی فکر کنم بشون می ...

از این گره ای ها من زیر پایی برای جلوی توالت و حمام خریدم الان دوسال شده اره درسته اندازه موکت پرز بلند نخوابیده ولی اونم مثل روز اولش قشنگ نیست 

متری چند خریدی 

فکر کنم همین گزینه بهتری باشه که شما گفتی 

آخه میخوام موکت کنم پرز کوتاهم قشنگ و شیک نیست به نظرم. گفتم شاید برندی باشه که پرزش نخوابه

به نظرم کوتاه قشنگ تره من بلند خریدم چهار سال پیش خوب البته که الان از ریخت افتاده ولی مثل بقیه نه این کلا فرق میکردم اون موقعمتری500 

خب چرا ساده نمیگیریمن یک ماه خونم سرامیک بود راضی نبودم پاهام یخ میکردرفتم پالازموکت کردم همه کف خون ...

ساده قشنگه ؟ اخه نمیخوام تو اتاقا قالی بندازم همین موکت باشه. شیک شده ؟ 

چه گزینه ای مد نظرته. توروخدا راهنماییم کن😂

کف پوش چوب از همه بهتره. 

کلا موکت یا هی باید عوض کرد یا کلا استفاده نکرد. 

ما برای یه اتاق دفتر زده بودیم. هی تند تند عوض میکردیم. ولی برای خونه هی نمیشه عوض کرد.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
2810