2777
2789
عنوان

با قرص ضد بارداری میشه طی این مدت بچه دار نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم قرصی که میخورین چیه ؟

من دو سه سال یاز خوردم،تقریبا ۴،۵ سال پیش بسته ای ۶۰ بود،یهو شد بسته ای ۱۲۰ ولی بازم میخریدم دیگه تحریم شد و گفتن نمیاریم،یه مدت مارولین خوردم،الان دروسبلین میخورم،دروسبلا هم مثل این دوتاست،دیگه اگه پیدا نکنم روکین میخرم ولی اکثرا همون دروسبلین میخرم 

یکبار اون اوایل فقط یه بسته ال دی خریدم به یه هفته نکشید دیدم واقعا رو اعصابم تاثیر منفی گذاشته دیگه انداختم دور مفت هم بدن نمیخورم با این یکیا خیالم راحته

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من دو سه سال یاز خوردم،تقریبا ۴،۵ سال پیش بسته ای ۶۰ بود،یهو شد بسته ای ۱۲۰ ولی بازم میخریدم دیگه تح ...

هیچ عوارضی نداره این قرصی که الان میخورین ؟ افزایش وزن نداشتین ؟

شنیدم بعضی قرص های ضد بارداری پوست صورت رو هم صاف میکنن درست میگن یا نه ؟

بعد دیگه اینکه باید بریم دکتر بنویسه یا آزاد هم میدن خودمون بریم داروخونه بخریم ؟

هیچ عوارضی نداره این قرصی که الان میخورین ؟ افزایش وزن نداشتین ؟شنیدم بعضی قرص های ضد بارداری پوست ص ...

من اضافه وزن دادم ولی نه بخاطر قرصا،بخاطر کم کاری تیروئید و کم تحرکی وزنم زیاد شده،پوستمم عالیه و همه میگن حالا نمیدونم تاثیر قرصه یا نه 

دکتر نمیخواد آزاد میدن خیلی راحت 

من همیشه دو بسته دو بسته میخرم که خیالم راحت باشه 

من اضافه وزن دادم ولی نه بخاطر قرصا،بخاطر کم کاری تیروئید و کم تحرکی وزنم زیاد شده،پوستمم عالیه و هم ...

ببخشید یه سوال، کلا با مصرف این قرص های ضد بارداری دیگه معذرت میخوام اگه بریزه داخل هم مشکلی نیست؟ یعنی خیال آدم راحت باشه که بارداری اتفاق نمیفته؟

ببخشید یه سوال، کلا با مصرف این قرص های ضد بارداری دیگه معذرت میخوام اگه بریزه داخل هم مشکلی نیست؟ ی ...

اره کاملا خیالت راحت باشه 

من بدنم جوریه که پسر بزرگم ۸ ماهه بود به مدت ۲۰ روز قرص رو قطع کردم شوهرم گفت اشکال نداره هیچی نمیشه ولی خیلی راحت در عرض چندروز باردار شدم ناخواسته 

دیگه بچه ی دومم که بدنیا اومد الان ۸ سال و نیم میگذره و من ۸ ساله که میخورم قرصو و کاملا راحته خیالم که هیج اتفاقی نمیفته حتی با شرایطی که گفتی