2777
2789
آره اینم یه راهیه بری همه دورهم زنی میکنن

اره رفتن غلط رفتن برای وقتی که دیگه اخرین راه باشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرین بار پیام دادم گفتم طلاق خواستی برو درخواست بده دیگه چ حرفی دارم بزنم باهاش اون معمولا چیزی. نم ...

کی بهش پیام دادی بعد چند وقت از قهر

بعد شوهرت هم هیچ جوابی نداد

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
شما قصدت بازگشت هس یا طلاق

خودم که دوست ندارم برگردم ولی خانوادم خیلی سرکوفت میزنن همه چیم رو هواس

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
خودت تنهایی برگشتی بعد تو دعواها بت نگف خودت رفتی خودتم برگشتی

اره خودم تنهایی برگشتم کلی شرط گذاشت برام چرا بارها بهم گفته 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

منم هی میگن شوهرت پسر خوبیه وفلان..بچه ننه کجاش خوبه

درک نمیکنه هیشکی فقط میگن پس اگه جای فلانی بودی چی بابا هرکس یه صبری داره 💔

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
شرط چی دیگه شرطم میذاره عجب دیگه بعد اون نرفتی نه

گفت دیگه حق نداری بری خونه بابات نزدیک نه ماه نرفتم یادمه حتی سال نو برا تبریک عید نرفتم بعد خودش برد ، نه دیگه بعد اون نرفتم قهر چون میدونم دنبالم نمیاد 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

خونوادش چی سرکوفت نزدن بهت الان خوبه زندگیتون

پدرشوهرم عمومه نزاشته هیچ کس بهم چیزی بگه سرکوفت بزنه ، نه زندگی ما از اولم خوب نبود 

2810