2777
2789

تاپیکت رو خوندم خب 

حالا که اومدی دوماهم میگذره بمون..جدا شدن الکی نیس برین دادگاه اونم حق رو به تو میده که میخواهی مستقل باشی.

فقط بنظرم درخواست نده فعلا.اگه میتونی با یه وکیل حرف بزن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا همه هم متوجه میشن

آره 

و من رو متوجه شدن همه مشکل دارم حالا مامان بابا ها سعی میکنم متوجه نشن که مشکلی با هم داریم می‌دونم هم متوجه بشن چون دوستمون دارن و دلسوزن قطعا سعی نمیکنن وضع خراب تر از این بشه و به کسی هم نمیگن اما اینکه فامیل متوجه اختلافمون بشه به شدت حساسم و بدم میاد

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چرا الکی نیس بلاخره که باید جدا شیم تاکی بلاتکلیفی

میدونم که دلت نمیخواد جدا بشی منم یه دفعه قهر رفتم خونه بابام یه ماه شد.

ولی من یه دختر ۳ساله داشتم اون موقع.

به واسطه بچه شوهرم تماس میگرفت بچه دلش تنگ شده باهاش حرف بزن.اونطوری شد که به هم پیام میدادیم.درباره مشکلاتمون حرف میزدیم.

شوهرم کسی رو فرستاد دنبالم ولی خانواده اش پرش میکردن ک چرا گذاشتی بیاد.خودشونم تا چندماه باهام حرف نمی‌زند.

منم تویه حیاط با مادرشوهر و جاری زندگی میکنم ولی خونه هامون مستقل.شرایطت رو درک میکنم 

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
میدونم که دلت نمیخواد جدا بشی منم یه دفعه قهر رفتم خونه بابام یه ماه شد.ولی من یه دختر ۳ساله داشتم ا ...

آره چون شوهرم خوب بود نسبت به مردای دیگه دوس دارم برگردم ولی الان که میبینم اختیارشون داده دست دیگران زده شدم بعدم نمیخوام‌که بیشتر از این بلاتکلیف بمونم جدا بشم حداقل تکلیفم مشخص میشه

الان تو قهرم جز سرکوفت هیچی نمی شنوم 

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
خب مشکل پیش بیاد مجبور باشی چکار میکنی

قهر میکنم میرم توی اتاق، وقتی خونه س از اتاق بیرون نمیام

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چن وقت از خونوادت؟

دو هفته 

اره 

توام هنوز برنگشتی؟

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
ما تو یه خونه ایم‌با خونواده شوهر اونا با دخالت هاشون بدتر کردن همه‌چیو

خیلی سخته میفهمم، امیدوارم خدا بهت کمک کنه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

2810