2777
2789

عزیز بهترین معلم هم باشی در ریاضی جو کلاس خوب نیست. 

یکی از اشناهای ما معلم بازنشستس. الان رفته دبیرستان کلاس برداشته‌ 

گفت خیلی اذیت میکنن‌ و داغون شدم. 

اقتضای سنشون هم هست. 

کم کم اوضاع رو بدست یگیر. 

مثلا بگو بچه ها ایراد روش تدریس من چیه؟ 

یا من میخام مثل یه دوست منو همراهی کنید 

فکر کنید من خواهر شمام و سر کلاسم هستین. 

یا ۵ مین انتراک بده. بگو کلاس ریاضی سنگینه اگه کسی دلش ضعف رفت توی این ۵ مین چیز بخوره. 

با بچه ها حرف بزن. کم کم یخت اب میشه. و امسال تجربه کسب میکنی و سال بعد خیلی راحتر میتونی کنار بیایی. 

هم ابهت داشته باش. هم مهربون باش. 

هر چند بازم میگم از مهد کودک تا دانشجوهای این دوره اکثرا بی ادب لوس مسخره کن لوده و حال بهم زن شدن. 

چکار کنم نمیشه اخه به مامان بابام چی بگم نمیتونم به خدا ادامه بدم

خب اینجوری چطور میخوای ۲۵ سال ادامه بدی؟

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی چیبه خدا سخته از همه چی زده شدم

یعنی کلا خیلی چیزا برات مهم نباشه مثلا میگه ازت شکایت شده فقط نگاش کن حرص نخور یا اینکه بخوای از خودت دفاع کنی سرکلاسم وقتی میبینی بچه ها دارن تیکه میندازن اصلا حرص نخور ققط اخم کن و جدی نگاه کن کارتو ادامه بده البته من خودمم معلمم سابقم پایینه میفهممت اما دانش امور ببینه معلم حرص میخوره بدتر ادامه میده از قصد میگن که حرص بخوری خودتو بزن به کری . بگو نمره انضباط تاثیر میدم تو نمره امتحان صفر بزار منفی بده واقعا تاثیر بده 

عزیز بهترین معلم هم باشی در ریاضی جو کلاس خوب نیست. یکی از اشناهای ما معلم بازنشستس. الان رفته دبیرس ...

مهد کودک تا دانشجوهای این دوره اکثرا بی ادب لوس مسخره کن لوده و حال بهم زن شدن واقعا چرا؟ دلیل چیه؟من فک کردم تحمل این بچع ها فقط برا من سختع نگو همه همین فکر میکنن

حرفت چیهراهکارت چیه؟؟

هرکی حرف زد بندازش بیرون ،یکی دوتا بندازی بیرون بقیه حساب دستشون میاد 

برگرد به بقیشون بگو من تا الان مدارا کردم باهاتون، اما از الان به بعد تموم شد ، فقط دوست دارم یکی سرکلاس من بی انظباطی کنه تا ببینه چی میشه

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
مهد کودک تا دانشجوهای این دوره اکثرا بی ادب لوس مسخره کن لوده و حال بهم زن شدن واقعا چرا؟ دلیل چیه؟م ...

یکی از دوستام مهد کودک ... اینقدر متین و مهربون بود مربی مهد کودک . ولی اینقدر بچه ها ازارش دادن.و حتی یکیشون رفته به خانوادش گفته خاله به من فوش داد و گفت فلان!!!! 

اومدن ازش شکایت کردن هر چی قسم خورد من نگفتم باور نکردن... در نهایت عذرشو خاستن. 

دبیرستانیها که دیگه هیچ ... اوج جنبشهای هورمونی و قدقد کردنشون ...

دانشجوهام که از عالمو ادم طلبکارن.

کلا زمانه ای خوبی نیست. تربیتها خوب نیست...

هرکی حرف زد بندازش بیرون ،یکی دوتا بندازی بیرون بقیه حساب دستشون میاد برگرد به بقیشون بگو من تا الان ...

عزیزم این کارها روی ما دهه شصتیها جواب میداد 

الان به دانش اموز بگی تو ...

فردا اولیا گرامی اومدن مدرسه و شکایت و شکایت کشی..‌

عزیزم این کارها روی ما دهه شصتیها جواب میداد الان به دانش اموز بگی تو ...فردا اولیا گرامی اومدن مدرس ...

خودم معلمم گلم

معلم در هر دوره ای باید ابهت داشته باشه 

حالا من رابطم واقعا خوبه با دانش آموزام ،درحدی که سر بعضی کلاسا میگن خانم ما تا حالا عصبانیت شما را ندیدیم 

ولی تو بعضی کلا لازمه دبیر جدی برخورد کنه 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
بله لازمه. در صورتی که اولیا و مدیر پدر اون معلمو در نیارن.

هیچوقت توهین نمیکنم 

ولی وقتی یه نفر بخواد نظمو بهم بزنه خیلی جدی بهش میگم تو داری حق بچه هایی که میخوان گوش بدن پایمال می‌کنی