2777
2789

سلام دوستان امیدوارم که خوب باشید ،دختر من یکی دوماهه با شدت کم حوصله و پرخاشگر شده یعنی تا باهاش حرف میزنم میگه هیس !بامن حرف نزنید !ایا بچه های شما هم اینجوری هستن ؟ مقتضای سن بلوغشونه یا دختر من مشکلی پیدا کرده ؟خیلی ناراحتم بابت این مسئله

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دوستای من که دختر ۱۲ ساله همینو میگن... بعضی وقتا دلشون از دست پرخاشگری و حرفای دخترشون میشکنه و خیلی غصه میخورن

بخاطر بلوغه

خیلی باید صبور باشید

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

دختر من تقریبا ده سالشه اینطوری نیست ..ولی در کل از ده یازده سالگی کم کم وارد دوران بلوغ میشن و بدخلقی میکنن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید یه چیزی داره اذیتش میکنهمثلا تو مدرسهمن اینجوری بودم

نه از بابت مدرسه کاملا مطمئنم انار ریز به ریز مسائل مدرسه رو دارم 

دوستای من که دختر ۱۲ ساله همینو میگن... بعضی وقتا دلشون از دست پرخاشگری و حرفای دخترشون میشکنه و خیل ...

منم فکر میکنم بخاطر بلوغه اخه اصلا اینجوری نبود منم الان از دستش خیلی دلم شکست توقع نداشتم وقتی انقدر با محبت صداش کردم اینجوری جوابم رو بده ،خودش بعد چند دقیقا اومد باهام حرف بزنه من بهش توجه نکردم گفتم یکم تنبیه بشه باهاش قهر کردم 

دختر من تقریبا ده سالشه اینطوری نیست ..ولی در کل از ده یازده سالگی کم کم وارد دوران بلوغ میشن و بدخل ...

اره خیلی بلوغ مزخرفه خدا کمک کنه

منم فکر میکنم بخاطر بلوغه اخه اصلا اینجوری نبود منم الان از دستش خیلی دلم شکست توقع نداشتم وقتی انقد ...

بخاطر بلوغه شک نکن

پسر منم ۱۲ سالشه 

کم کم پرخاشگریاش دارن شروع میشن اما فعلا داره کنترل میکنه. ما هم داریم سعی میکنیم کمتر به پر و پاش بپیچیم.......

همش استرس دارم و نگرانم

بنظرم یکی از سخت ترین دوره ی بچه داری و تربیت همین بلوغه

خدا بخیر کنه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

بخاطر بلوغه شک نکنپسر منم ۱۲ سالشه کم کم پرخاشگریاش دارن شروع میشن اما فعلا داره کنترل میکنه. ما هم ...

خدا به هممون کمک کنه خیلی عجیب غریب و سخته