2777
2789

بخاطر تیکه ها و حرفای زشتش کم میرم و فقط با شوهرم میرم..این اخری ادا هم دراورد که ملت تنها نمیان که یه وقت متلک نشنون..اینو میگه ها ولی خودش باور داره خیلییی خوبه و همیشه شاکیه..همش هم میگه دلم برای بچتون تنگ میشه بیارینش..شوهرم دو سه روزی رفته بود نمایشگاه شهر دیگه ای و‌من‌پیش پدر مادرم بودم..مطمئنم شاکی میشه که چرا بچمو نیووردی و چرا با بچه ام تنها نمیای و حتما باید شوهرت باشه..خیلی بددهن و بی ادبه و اتفاقا عاشق اینه که جوابشو بدی..خودشم میگه سکوت کردن برام مث فحشه..محترمانه هم جواب بدم با بی ادبی جواب میده..به نظرتون چی بگم تو جوابش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا نرو یا سکوت گن

زنگ میزنه همش که بچتونو بیارین دلم تنگ شده براش!!!کاش میشد نرم اخه سکوت کنم هم باز یه حرف دیگه میزنه منم اعصابم به هم میریزه..هفته ای یه بار میرم اونم شوهرم میگه چیکار کنم همش زنگ میزنه که بیایین

نرو بگو انقدر بگع تا خسته شه

نرم میشه قطع رابطه..مادرشوهرم خیلیییی باسیاسته..از طرفی شوهرم با پدرش اینا شریکه..و چون خیلی جاها طرف منه تو حرفا و یه بار هم ورشکسته شد و پدرش دستشو گرفت..اینم بگم پدرش بیشتر حکم مترسک رو داره..رییس کل مادرشوهره اس

چه بیکاره ! چن سالشه ؟! حوصله داره هر روز زنگ میزنه .....؟!

پنجاه و خوردی..مریضه بیکار نیست..کلا دوست داره اتیش به پا کنه بعدم بشینه زیرزیری هر هر بخنده..ینی به هرکس میگم چه چرت و پرتایی بهم گفته چشاش چهارتا میشه..همیشه هم قسم و ایه میخوره که من هیچی تو دلم نیست..جالبه قران و‌نمازش هم به جاست

وااا خوب هروقت شوهرت رفت باهاش برو محل تیکه هاشم نده

همین کارو میکنم ولی خسته شدم بس که شاکیه ازم بس که هر وقت میرم میگه بچمو لاغرش کردی..منظورش بچه ی منه..جالبه که وقتی بهداشت میرم میگه خانم چقدر شیرش میدی وزنش بالاست ‌و به کبدش فشار میاد..وقتی هم‌میگم دکتر اینو میگه میگه گوه خورده دکتر..خیلی عوضیه و حرف حرف خودشه

همین کارو میکنم ولی خسته شدم بس که شاکیه ازم بس که هر وقت میرم میگه بچمو لاغرش کردی..منظورش بچه ی من ...

بذار بگه واسه خودش میگه...

بگو بالاخره اونا درسشو خوندن تخصصشو دارن ...

بذار بگه واسه خودش میگه...بگو بالاخره اونا درسشو خوندن تخصصشو دارن ...

میگه دکترا کاسبن میخوان جیب مارو خالی کنن خلاصه اینقد میگهههه تا بگی تو درست میگی..برای همین خیلی کم میرم هر وقت هم میرم اعصاب خوردی برامه..به شوهرمم میگه میگه چیکارش کنم مادرمه اخلاقش همینه

میگه دکترا کاسبن میخوان جیب مارو خالی کنن خلاصه اینقد میگهههه تا بگی تو درست میگی..برای همین خیلی کم ...

میگفتی چاق بشه مریض بشه کی جوابگوعه؟

من مادرشوهرم گاهی تیکه مینداخت یا زیاد میرفتیم بدرفتاری میکرد توی ساختمونیم هفته ای یکبار کلا میریم خونش...

اوایل ب هرکی میدید میگفت ما پسرمو تو راهپله مییینیم فقط هفته ای  ی بار میاد خونمون..انقد گفت گفت تا خسته شد

2810