2777
2789
عنوان

اگه سومی رو حامله باشم دق مرگ میشم

207 بازدید | 27 پست

سلام اولی سه ساله 

دومی سه ماهه 

این قرص لعنتی رو انقد مغزم پوکیده هی یادم میره بخورم یه خط در میون میخورم و پریودم نمیشم که متوجه شم اوضام چجوریه

حالت هوس های بارداری افتاده به جونم ....مثه چی هوس شیرینی دارم ...سر بارداری اول اینجور بودم به حدی نیم کیلو رولت رو یکجا خوردم 

غذاهام دوباره داره بدمزه و بی مزه میشه 

سر بچه دوم اینجوری بودم 

امروز ماکارونیم افتضاح شد 

یه جور استرس پیش از وقوع گرفتم 

دوروزه به شوهرم میگم تست بخر بیار میگه برو بابا توهم زدی یا از طریق گرده افشانی میخوای حامله شی ...دیگه گفتم فردا نگرفتی شب بابد بچه هارو نکه داری برم بگیرم 

هرچند تست سر بچه دوم سه بار منفی شده و قابل اعتماد نیست دیگه برام 

الانم از دلشوزه شدید اومدم نوشتم تخلیه شم ولی هرچی نوشتم بیشتر استرس گرفتم اصلا دلم نمیخواد دیگه همسرمو ببینم 

اه 

چه وضعیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا که نیستی ایشالا قسمت هر کسی که منتظره🥰

ان شاالله 

به قول شهید حججی عزیز 🌺🌺سعی کن خوب زندگی کنی  اگر خوب زندگی کنی خداعاشقت میشه که اگر عاشقت بشه خوب خریداریت میکنه🌺🌺🌺⁦♥️⁩برای ظهورامام عزیزترازجانم . اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لولیک فرج 😍😍🌱
خوش به حالت ‌. اگر بودی ‌ خوشالی کن برا خودت .

برای اینکه قرارع عذاب الیم بکشم؟

نمیدونی چقدر سخت و طاقت فرساست 

بیشتر از همه میدونی چی اذیتم میکنه اینکه نکنه با همه این بدبختیا و سختیا مادر خوبی هم نباشم اونقدر نتونم ظرف عاطفی بچه هامو پر کنم .....

نه من ادم بچه زیاد نیستم اصلا

انشاءالله نیستی خیلی سختهمن یه پسر چهار ساله دارم این ماه هشت روز عقب انداختم داشتم سکته میکردم قشنگ ...

نمیدونم چه کار کنم مغزم یازی کنه این قرصه رو ب موقع بخورم زدمش رو در یخچال که یادم نره باز شب که میشه و نصفه شب که بچه ها بخوابن همونجوری بچه رو پا خوابم میبره و صبحش میبینم عع دیرورم نخوردم 

[QUOTE=361606730]گوشیت بزار رو هشدار[/QUOTEاونم گذاشتم 

ببین مثلا زنگ میزنه بچه داره شیر میخوره میگم تموم شد پاشم برم بخورم بعدش هزار و یک کار دیگه پیش میاد و کلا از یادم میره تا فردا هشدار بعدی 

تقریبا در هفته دو سه رورو یادم میره اینجوری

بعد من ادمی بودم که بک سوم دیوان حافظ رو از بر کرده بودم الان این شده وضع حافظه م 🤣

[QUOTE=361606730]گوشیت بزار رو هشدار[/QUOTEاونم گذاشتم ببین مثلا زنگ میزنه بچه داره شیر میخوره میگم ...

وای سخته واقعا

بچه دوم نخواسته حامله شدی؟

میتونی دستگاه بزاری اینجور راحت ترم هستی

🔴لایک نکن🔴
وای سخته واقعابچه دوم نخواسته حامله شدی؟میتونی دستگاه بزاری اینجور راحت ترم هستی

بله بچه دوم هم همینجوری از رو سهل انگاری

کلا وضعیت رحم من نمیدونم چرا اینجوریه اوایل زندگی هم بدون اقدام فوری باردار سدم که اونو سقط کردم 

دستگاه هم  بعد اولی گذاشتم بهم نساخت و برداشتمش  

همش جا به جا میشد چون بچه کوچیک داشتم و بغل میکردم  

خونریزیام شدید میشد 

درد داشتم 

یه بار اومده پایین حین رابطه حتی حس میشد 

چندبار دکتر عوض کردم در نهایت دکتر اخری گفت بهت سازگار نیست نذار 

2810