2777
2789

دلیل اینکه بقول بقیه خرابا شانس دارن اینه اونا این کاره هستن هرکس هم کاره آیی باشه توش تجربه داره قلق پسرا رو خوب بلدن ولی بدیش اینه تجربه رو به قیمت از دست دادن عشق و احساسشون بدست آوردن رابطه براشون مثل تجارت 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یا این وری یا اون وری😂😂خدا رو میخوای خرما هم میخوای

پس با خدا بودن مساوی با بدبختی و بد شانسی ؟ و خوشبختی یار همیشگی بی دینی هس؟!

پس بنازم به بنده نوازی خدا ...🤲🏻

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همملاسیام همزمان با دونفر تو رابطسیکیشون براش گوشواره خریداون یکی گردنبندپارسالم یکی به خاطرش چاقو خ ...

گوشی و گردنبند خریدن؟؟؟ 

همون تن فروشی نیست؟؟؟ 

لایک نکنید😜متاهل❤❤❤❤
خدای عزیزمان کسی رو بدبخت نمیکنه....اعمالشون بدبختمون میکنه

والا من هیچ غلطی نکردم اینم 

دوستم همه غلطارو کرد

بیا مقایسه کن 😂 ببین چه خوشبخته چه زندگی ای دارع

اونوقت من 😂 از یه جاهایی بدبیاری واسم میرسه خودم تو کار خدا میمونم

شانسشون در چیه ؟؟؟ خراب کیه ؟؟؟ چرا یه جمله دور از عقل را هی تکرار میکنید ؟

یعنی کسی که تو رابطه چه متاهل باشه چه دوست پسرش بهش متعهد نباشه .

و شانسم دارن دیگع.خودتو نزن به اون راه ، صادق باش و ادعا روشنفکری در نیار.

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
گوشی و گردنبند خریدن؟؟؟ همون تن فروشی نیست؟؟؟

خودش ک میگه ن من این کاره نیستم

اما چرت میگه 😂

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

اول اینکه انقدر با همه جور آدم بودن که آب بندی شدن. بعدم برای رسیدن به اهدافشون هیچ خط قرمزی ندارن که مانعشون بشه . ما فکر می‌کنیم خوش شانسیه . بنظر من از حیوان پست ترن اینجور ادمها

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
پس با خدا بودن مساوی با بدبختی و بد شانسی ؟ و خوشبختی یار همیشگی بی دینی هس؟!پس بنازم به بنده نوازی ...

چی بگم والا 

خودمم آدم بی‌اعتقادی نیستم ها ولی عقلم و دیده و شنیده هام چیز دیگه ای میگه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
2810