2777
2789
ببین عزیزم اون آدمی که شما میگی بدرد نخوره هم ضربه خورده گریه هاش تو تجربه های اول تا سوم چهارمش کرد ...

چرا خرابارو داری مظلوم نشون میدی؟  

مطلب خاصی برای امضا به ذهنم نمیاد... فعلا قدرمو بدونید تا ببینم چی میشه😁❤

جمع کنین بابا. کی گفته خرابا شانس دارن؟؟ 

اون ظاهره که ما میبینیم. اونا هیچی برای ازدست دادن ندارن. اونا یه مشت هرزه کثافتن که خیلی  زود مثل دستمال کاغدی داخل زباله ریخته میشن. خودتونو با اونا مقایسه نکنین. شماها خیلی ادم حسابی هستین. لیاقتتون خیلی بیشتر از اونه که خودتونو با خرابا مقایسه کنید

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیین خرابا ب قول خودت ب یه حدی رسیدن ک چیزی براشون مهم نیست هرچیزی روشون اثر نمیذاره بابت بود و نبود ادمو خودشو نمیکشن

و واقعیت و قانون زندگی همینه  

این قانونا رو رعایت کنی همیشه حالت خوبه

بهتر میتونی فکر کنی 

فرض میکنیم یه ادم بد تو زندگیته ک اذیتت میکنه وقتی تو بچسبی بهش خوودتو نابود میکنی بعد میگی چرا شانس ندارم

د اخه تو ولش کن بذا یکی دیگ بیاد

بیین خرابا ب قول خودت ب یه حدی رسیدن ک چیزی براشون مهم نیست هرچیزی روشون اثر نمیذاره بابت بود و نبود ...

عزیزم میشه ۳ تا تاپیک اخرمو گزارش بزنی لطفا؟🥲

اون کاربریم تعلیق شد. کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام🥲

دلیل اینکه بقول بقیه خرابا شانس دارن اینه اونا این کاره هستن هرکس هم کاره آیی باشه توش تجربه داره قل ...

ب نظرم خیای هم خوبه چون ازدواج تو ایران با مرد های ایرانی عملا مثل مفامله و تجارت اونا خوب بلدن برنده این مفامله پاشن عشقی عملا وجود نداره همش موقت