2777
2789

همش تو خونه ام دو کلمه درس نمیخونم، هیچ جا هم نمیرم، از صبح تا شب تو اتاق خوابیدم فیلم نگاه میکنم یا تو گوشی ام

یه مدت از صبح تا عصر میرفتم کتابخونه اونجا قشنگ مینشستم درس میخوندم خیلی خوب بود

ولی بخاطر چندتا مشکلی که دارم دیگه زده شدم و نرفتم کتابخونه، 

مشکلم این بود که تا یه ذره معدم خالی میشه شکمم شروع میکنه به قار و قور کردن منم همش باید یه چیزی دم دستم باشه بخورم تا این سر و صدا نکنه. اونجاهم که دیگه کولر روشن نیس که صدای شکممو کسی نشنوه، برعکس همه جا ساکت یهو شکمم صدا میده ابروم میره، هرروز باید تو خونه کلی خوراکی درست کنم که ببرم . سر همین دوتا مورد اعصابم خورد شد دیگه نرفتم

الانم همش تو خونه ام و دست و دلم به هیچ کاری نمیره و از صبح تا صب تو خونه به بدبختیام فکر میکنم و گریه میکنم و دست و دلم به هیچ کاری نمیره

لعنت به این زندگی هررررر کاری خواستم بکنم یه چیزی خرابش کرد

احساس نمی کنی سر خیلی دلایل جزئی داری کار رو برای خودت سخت می کنی و درس خوندن رو دشوار تر؟

خوراکی درست کردن سخته، پس کتابخونه نمی ری، پس با تمرکز نمی تونی درس بخونی!!!

پنج سال دیگه به عقب نگاه کنی از دست خودت عصبانی نمی شی اگه همچین دلیل جزئی سد راهت شده باشه برای رسیدن به موفقیت؟

خوراکی درست کردن وقت گیره؟ درست نکن. یه چیزی از بیرون بخر بخور. یه چیز کمتر وقت گیر درست کن. روز قبلش درست کن. غذای از قبل آماده تهیه کن. اینقدر راه حل وجود داره که نگو‌. 

اینا بیشتر بهانه گیری های ذهنی خود ما هستن برای این که نسبت به انجام ندادن یه کاری کمتر عذاب وجدان بگیریم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

احساس نمی کنی سر خیلی دلایل جزئی داری کار رو برای خودت سخت می کنی و درس خوندن رو دشوار تر؟خوراکی درس ...

یک ماهه کامل خونه نشین شدم سر همین موضوع ، همش تو اتاقم درو دیوارو نگاه میکنم و از همه چی عقب افتادم 

انقدر اعتماد به نفسم ضعیفه و حساسم سر اینکه کی منو چجوری میبینه و کی راجبم چجوری فکر میکنه که کلا از همه عقب افتادم.

چندماه دیگه هم میرم توی سی سالگی و برم بمیرم بهتر از این زندگیه

احساس نمی کنی سر خیلی دلایل جزئی داری کار رو برای خودت سخت می کنی و درس خوندن رو دشوار تر؟خوراکی درس ...

عه تاپیکاتو دیدم انگار شبیهیم

منم میخوام دکتری بخونم و قصد مهاجرت داشتم. اپلای هم کردم ولی پذیرش نگرفتم، الانم که وضعم اینه خیلی ناامیدم همش تو خوگه ام و دست از تلاش و زبان خوندن و اپلای برداشتم و به این فکر میکنم که همینجا شهر خودمون دکتری بخونم

منم همینمممم

ولی من دوست دارم درس بخونم کار کنم خانوادم نمیذارن

کار منم گریس

دنباا مشاورم 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
چند سالته تحصیلاتت چیه

۲۳

کارشناسی

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون