2777
2789
هیچ تعریف و تمجیدی از قبلی نکرده و فقط گفته داری از شرایط اول خودت و چیزی که از اول تاکید داشته براش ...

نه هیچوقت تعریف که ازش نمیکنه ولی من ناراحت شدم که اصلا چرا اونو گفته. گفت معذرت میخام دیگه نمیگم اصلا ازش. منظورش این بود من اگه با این قضیه تا این حد مشکل نداشتم نمیوندم سراغ یکی با خانواده مثل تو که

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لایک یکی رادیدم حتی از اونجای همسر قبلیش برای همسرفعلیش صحبت کرده که فلان بوده از فرشته بودنش از هنر ...

اون مرد اگ عقلش سالم بود با اینهمه هنرررر زن قبلی ش چرا جدا شد؟

پس یا زر میزنه یا اسکلی چیزیه

ببخشید البته😅

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
چقدر قشنگ بهت گفته عشقم و ..... بعد تذکر داده

خیلی عاشقمه شوهرم ولی از این حرفش ناراحت شدم گفتم ینی چی اگه با این قضیه تا این حد مشکل نداشتم با همون ازذواج میکردم دیگه.گفت میخام بگم بفهمی چقد این قضیه برام مهمه توام نیای مثل اون بشی

بعد هم گفته ارامش داشتم تو زندگی قبلیم به نظرتون پس چرا ازش جدا شدهخیانت و....هم نبوده من که ذهنم به ...

من همونحا یکی میخوابوندم تو گوشش میگفتم برو پی ارامشت😑😑شاید مشکل از اقا بوده خانم جداشدهازش

خیلی عاشقمه شوهرم ولی از این حرفش ناراحت شدم گفتم ینی چی اگه با این قضیه تا این حد مشکل نداشتم با هم ...

بنظرم همسر شماهم بی منظور این حرفو زده به قول خودش میخواسته اهمیت موضوع رو بگه ولی فکرنکرده حرف زده ناراحت نشو 

مستقیما بگو دوست داری من هم تو رو با خواستگارهای قبلیم و مردهای فامیل مقایسه کنم؟

اگر نه که متوجه‌حرفهایی که میزنی باش!

حرفت رو از زبون خودت بگو نه از مقایسه با کس دیگه 

و دفعه آخر باشه اسم زن دیگه ای رو از زبونتو میشنوم!

چون منم مثل خود شما خط قرمزهایی برای خودم دارم منجمله عزت نفس و شخصیتم! کسی پا روش بذاره از روش رد میشم!

مهم هم نیست نامزد باشم یا نباشم

و خدا برای من کافیست.....

چون از اول بهت گفته نباید بدحجاب میکردی. حالا هم ناراحت نباش.

از من به تو نصیحت هیچ وقت نذار شوهرت به جوش بیاد. سعی کن اقتدارشو حفظ کنی تا اونم عزتتو حفظ کنه. به حرف این دوزاریا که میگن مگه شوهر کیه که ما به حرفش گوش کنیم هم توجه نکن. اینا زندگیشون خراب شده میخوان بقیه را هم بکشن پایین

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

خب دیگه الان شمامیدونی همسرتون چه نوع پوششی دوس داره بهتره که مراعات کنید اگه دوسش دارین و دوس ندارین مشکلی توزندگیتون پیش بیاد... ولی خب من نمیدونم آقایون تامیخوان بگن چرا به هم زدن با یه خانوم یاطلاق گرفتن میگن زنمون خرابو بی حیا بود تف به غیرتتون 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ناراحتی نداره باید خوشحال شی که تورو مال خودش میدونه و براش مهمی ک غیرت داره روت دوست داره ک میخواد هیچ احد الناسی موی تورو نبینه اون قدر شعور داره که با ملایمت گفته بهت ن با دعوا اصلا ناراحت نشو 

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

من همونحا یکی میخوابوندم تو گوشش میگفتم برو پی ارامشت😑😑شاید مشکل از اقا بوده خانم جداشدهازش

فقط میدونم وابستگی زیادی به مادرش داشته اما به همسرشم محبت داشته 

یکهو دعوا کردن که نمیدونم چی بوده اما جدا شدن 

دیگه خانم راضی نشد برگرده .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2810