2777
2789

حالا دیشب داشتیم برمیگشتیم از مهمونی من موهام از پشت بیرون بود گفت صبا صد دفعه من به تو گفتم عشقم موهاتو نریز از پشت بیرون من عاشق توام ولی چرا جوری رفتار میکنی من حرص بخورم من اگر با بی حیایی و بی حجابی مشکل نداشتم با اون قبلی انقد به مشکل نمیخوردم که من سر این چیزا با اونم بهم زدم اومدم یکی مثل تورو گرفتم چرا داری توام بی حجاب میشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دیشب داشتیم برمیگشتیم از مهمونی من موهام از پشت بیرون بود گفت صبا صد دفعه من به تو گفتم عشقم مو ...

😑😑این به نظرم از رو عصبانیت بوده ولی بازم نباید میگفت و به روت میاورد 

مثلا با این حرفش خاست به من بگه این مسئله خیلی واسم مهمه ولی من گفتم چرا اصلا از اون دختره گفتی. گفت میخاستم بفهمی این مسئله انقد برای من حیاتی که موضوع مهم بهم زدن نامزدیم با اون بوده توام داری کم کم این کارارو میکنی چرا

من بودم ناراحت میشدم واقعا

منم خیلی ناراحت شدم از حرفش

حالا اینم بگم من از هر نظر از اون دختره سر ترما خودشو خانوادشم اینو گفتن قبلا و خیلی عاشقمه ولی خیلی ناراحت شدم

حالا دیشب داشتیم برمیگشتیم از مهمونی من موهام از پشت بیرون بود گفت صبا صد دفعه من به تو گفتم عشقم مو ...

هیچ تعریف و تمجیدی از قبلی نکرده و فقط گفته داری از شرایط اول خودت و چیزی که از اول تاکید داشته براش مهمه و تو هم پذیرفتی،فاصله میگیری.

همسر منم دقیقا قضیش مثل شماست

منم یبار برگشتم یچیزی گفتم از حضرت فاطمه چیز بدیم نگفتم واقعا فقط گفتم اون دختر چند صد سال پیش بود که تونست تو نه سالگی ازدواج کنه و.. 

یهو قاطی کرد گفت بسه ساکت باش بعد گفت یاد یه نفر اقتادم که همچین حرفی زد منم سرش باهاش بحث کردم نمیخوام توعم مثل اون باشی... مستقیم نگفت ولی خب فهمیدم اونو میگه

یبارم گفت یه نفر بهم گفت تو نمیتونی همزمان هم خانوادتو راضی کنی هم بقیه ازت راضی باشن مجبور نیستی (اینو چندین بار گفته خصوصا وقتایی که بحثمون میشع)  من به روش نیاوردم ولی بازم میدونم اون دختررو میگه 

این مرد بیشعوره واقعیه درواقع

بعد هم گفته ارامش داشتم تو زندگی قبلیم 

به نظرتون پس چرا ازش جدا شده

خیانت و....هم نبوده 

من که ذهنم به جایی قدنمیده که علت چی بوده 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

2810