2777
2789
خیلی عاشقمه شوهرم ولی از این حرفش ناراحت شدم گفتم ینی چی اگه با این قضیه تا این حد مشکل نداشتم با هم ...

بنظرم خیلی زیبا و درست مطالبش گفته و حاشیه نرفته ‌ . لحنش خیلی خوب بوده و خداروشکر عاشقته با شعوره که نزده پس سرت . بخاطر همین علاقه و عشق رعایت کن 

من ناراحتم که چرا اون دختره رو گفت

منظورش این بود تو با اون فرق داری یعنی میخواست بگه که بی حیاییو مثل دختر قبلی دوست نداره تو با حیا تر از اونی

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ناراحتی نداره باید خوشحال شی که تورو مال خودش میدونه و براش مهمی ک غیرت داره روت دوست داره ک میخواد ...

من فقط ناراحت شدم گفت اگه با این قضیه مشکل نداشتم همون موقع با اون ازدواج میکردم دیگه. دعوا کردم باهاش گفت دارم میگم ببین چقد این مسئله واسم مهم که سرش نامزدیمو بهم زدم توام وقتی بی حجابی میکنی فکر نکن من کنار میام باهاش

اره نمیدونه وقتی از اون میگه من تا این حد ناراحت میشم.

اره درک نمیکنن مردا

من دقیقا تو دورانی وارد زندگی همسرم شدم که درحال فراموش کردن قبلی بود و سختیایی کشیدم تو این دوران که نگو و نپرس

مثلا یبار عاشورا بود رفته بودیم حسینیه همدانی ها دیدم همسرم به شدتتت ناراحته رسیدیم خونه اومد بغلم شروع کرد گریه کردن گفتم چیشده گفت خداروشکر خدا تورو به من داد یاد سه سال پیش افتادم که روز عاشورا رفته بودیم با خانواده اون دختره پارک درحال تفریح خدا منو از جهنم انداخت وسط بهشت

اون از من تعریف کرد ولی من ناراحت شدم از اینکه اون دختر رو هنوزداره مرور میکنه تو ذهنش😑

میخوام بگم مردا درک نمیکنن که یاداوری اون دختر برای ما چقدر سخته من یکی دوبارر نااحتیم رو بروز دادم و کلی تعجب کرد گفت من اصلا به اون فکر نمیکنم همیشه هم یگم خداروشکر که رفت 

من فقط ناراحت شدم گفت اگه با این قضیه مشکل نداشتم همون موقع با اون ازدواج میکردم دیگه. دعوا کردم باه ...

ناراحت نباش شوهر من بدتر از شوهر تو مذهبی به منم میگ این حرفارو وقتی ناخواسته موهام بیرون باشه میگ زن اینجوری نمیخوام من اگ اینطور باشه نمیتونیم کنار بیام منم ناراحت نمیشم چون میدونم این حرفا از غیرتشه و عشق واقعیش که میخواد بجز اون هیچ کی نبینه یعنی زیاد تو چش نباشم غیر خودش

شوهر توام روت غیرتیه چون دوست داره میخواد نگهت داره این حرفو زده بنظر من

با نقص هایت خودتو دوست داشته باش چون خودتو دوس داشته باشی بقیم همینطور دوست دارن..

خب می‌خواسته بدونی که چقدر براش مهمه که واسه همین یه نامزدی بهم زده می‌خواسته درصد مهم بودن رو بهت ب ...

دقیقا

پس ناراحت نشم از حرفش؟

نه ناراحتی نداره ...من ۱۲ ساله ازدواج کردم و در سن کم هم ازدواج نکردم ۲۸ سالم بود تو عقد و چند سال اول عروسی همش تا یه چیزی. میشد قهر میکردم الان فیلم و عکس های اون زمان رو میبینم که چرا آنقدر ناپخته و بد رفتار میکردم از خودم خجالت میکشم برای اون همه اخلاق بد ...الان چندین ساله این اخلاق رو ترک کردم شاید بحث کنیم ولی نه بی احترامی میکنم نه قهر گفتم اینم از تجربه من برای تو عزیزم انشالا خوشبخت بشی گلم 

نه ناراحتی نداره ...من ۱۲ ساله ازدواج کردم و در سن کم هم ازدواج نکردم ۲۸ سالم بود تو عقد و چند سال ا ...

اخه ی سری حرفایی که مربوط میشه به اون دختره من واقعا بد بهم میریزم دست خودم نیس

اخه ی سری حرفایی که مربوط میشه به اون دختره من واقعا بد بهم میریزم دست خودم نیس

بهش بگو ...اون زندگی تو تمام شده پیش من تکرار نکن همون‌طور که موی بیرون شما برای اون آزار دهنده هست برای شما هم آوردن اسم اون دختر آزار دهنده هست بهش بگو دوست ندارم چیزی از اون دختر بشنوم