2777
2789
اره دیگه اصلش تا ۳۰ هستش

والا صد نفرو دیدم سی و پنج به بعد حامله شدن

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداحفظتون کنه😃

مچکرم ازتون ، شماهم در پناه خدا باشید

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

شاید تقدیر  اینه منم ۳۲ سالمه ازدواج نکردم رفتم یه دسر جدید یاد گرفتم اسمش آنترومس تو گوگل بزنی میاره واسه خودم کسب و کار راه انداختم برو‌خودت موفق شو پولدر بیار آدم خوب نیست ازدواجم راحت نیست 

بعضی جوری رغبت به فرزنددار شدن رو می‌کوبند کسی ندونه فکر می‌کنه طبیعت انسان اینه که فرزندی نداشته باشه و یک عده خبیث با اعمال شرورانه قداست ازدواج رو با فرزنددار شدن از بین بردن! 

در صورتی که فرزندآوری‌ه که طبیعت زندگی‌ه و نشانی از سلامت و حیات برای موجودات زنده است و اونی که از فرزند داشتن فرار می‌کنه باید توجیه کنه چرا داره بر خلاف روال طبیعی زندگی داره تقلا می‌کنه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
این چیزا با خاست و اراده‌ی آدمی نیست. برو دنبال زندگیت منتظر سرنوشتت باش

دقیقا منم الان به این نتیجه رسیدم ی سری چیزا دست ادم نیست اصلا هر چقدم تلاش کنی به اب و اتیش بزنی بی فایدس تا خواست و اراده خدا چی باشه چاره ای جز توکل نیست

سرانجام پیدا خواهیم کرد روزنه امید را❤

دقیقا منم الان به این نتیجه رسیدم ی سری چیزا دست ادم نیست اصلا هر چقدم تلاش کنی به اب و اتیش بزنی بی ...

خوبه که آدمای فهمیده‌ای مثل شما هستن که درک میکنن واقعا. این چیزا رو با دوتا چشام دیدم که دارم میگم. همسایمون 25 سالشه ده ساله هم خودش هم مادر وپدرش دارن تلاش میکنن به جاییم نرسیدن متاسفانه😂😭

خانم یکی از آشناها حدودا تو 35 سالگی بچه‌دار شده بود و بچه‌اش موقع تولد مشکل قلبی داشت که عملش کردن. ...

توی ژنتیکشون بوده یا ازدواج فامیلی کردن با اینکه سن ایشون اصلا بالا نیست ولی سن بالا عوامل ژنتیکی رو تشدید میکنه

چرا؟

چون ازدواج تولید مثل کردن نیست

چون احتمال اینکه اصلا بارداری بشه هم کم نیست

دور از جون هر اتفاقی میشه بیفته که بچه دار نشن زوج

ازدواج باید برا کامل شدن بشه

برا هم دم شدن برا اعتماد برا ساختن 

برای یار بودن برای پشت و پناه بودن

برای عشق

اینا همه اول باید باشن 

2810