2777
2789
عنوان

میتونم یه کمکی ازتون بخوام 🙏🏻

58 بازدید | 12 پست

من سطح اطلاعاتم خیلی متوسط رو به پایینه

میشه کمکم کنین بگین چجوری سطح اطلاعاتتونو بردین بالا بجز با توی اجتماع بودن

خودتون تحقیق کردین اول تو چه زمینه هایی

یعنی درواقع چه زمینه هایی بیشتر باید توش اطلاعات داشته باشیم خوبه

میشه هر چقد میتونین کمکم کنین🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اطلاعات که به سوا داشتنه از نظر من. شما تحصیلاتتون چقدره همون قدر اطلاعاتتون بالاس😊

نه خب مثلا من اطلاعاتم توی زمینه پزشکی و... بااینکه ۱۸ سالمه ولی چون خیلیییییی سرچ میکنم تا حدودی بلدم یه چیزایی مثلا علت درمان و....

ولی تو زمینه های دیگه اطلاعاتم صفره

عزیزم شما قرار نیست تو تمام زمینه ها اطلاعاتت بالا باشه

شما تو زمینه ای اطلاعاتت رو ببر بالا که بهشون علاقه داره

شغلت هست

هدفت هست

بقیه اطلاعات رو به اون اندازه ای که نیاز هست با تو جامعه بودن کسب میکنی

و در کل

کتاب زیاد بخون

پاکدست گوش بده

زبان جدید یاد بگیر

و تو کارگاه های خودشناسی شرکت کن💚

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

نه خب مثلا من اطلاعاتم توی زمینه پزشکی و... بااینکه ۱۸ سالمه ولی چون خیلیییییی سرچ میکنم تا حدودی بل ...

عه چه جالب خب منم 18 سالمه پس هم سنیم. رشته انسانی رو خوندم به اصرار مادر و پدرم خودم دوست نداشتم واسه همینم توش اونقدری که خودم دوست داشتم موفق نشدم. کلاس نهم همه‌ی درسام 20 بودم یدونه علوم رو 19 بودم عاشق تجربی بودم و الانم دارم در مورد بیماری ها و روش های درمانشون تحقیق میکنم چون دوست دارم. الانم که میخام سال بعد کنکور زبان بدم برم دنبال چیزایی که دوست دارم. 

عه چه جالب خب منم 18 سالمه پس هم سنیم. رشته انسانی رو خوندم به اصرار مادر و پدرم خودم دوست نداشتم وا ...

همین تحقیق کردنات درمورد علم پزشکی واقعا خیلی ارزشمنده و خیلی کمکت میکنه

اتفاقا من فردا میشم ۱۸ سال ، خودم بیشتر از کتاب زیست شناسی اطلاعاتمو از تو سرچام بالا بردم  توهم همینکارو کن 

زبان هم ک عالللللیه رشتش 

همین تحقیق کردنات درمورد علم پزشکی واقعا خیلی ارزشمنده و خیلی کمکت میکنهاتفاقا من فردا میشم ۱۸ سال ، ...

فدات شم مرسی عزیزم دلم امیدوارم موفق ترین باشی به همه‌ی آرزوهات برسی قشنگممم