2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد مادرسوهرم ابروشو برد ک چراپسرت اینطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 209 پست
خب دیگه این کارشون همینه مهم نیس هیشکی براشون خودشونم میدونن گند پسرشون دراومده جز این حرف چیزی نمیت ...

چندماه نشستن زیر پای پسرشون که خونه مستقل نگیره اگه انقده دخالت بیجانمیکردن الان خیلی وقت بود سرزندگیشون بودن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی قشنگم میگما من وکالت طلاق دارم چون همسرم چندباری دس روم بلندکرد بعدپنج شنبه رفتیم روانشناس گفتت ...

نه به هیچ وجه قبول نکن ببین ادمی که ترس از دست دادن داشته باشه ادم میشه دیگه نمیگه وکالت رو بهم بزنه ....این کار باید باعث بهتر شدن زندگیت بشه با ترک دست بزنی شوهرت الان ترس داره پس جلوی خودشو بگیره لااقل .....کسی که عصبیه ودست بزن داره فکر نکنم درست بشه الان ترس داره یه احتمال داره جلوی خودشو بگیره وتغییر کنه اما بهم بزنی حق طلاق رو خیالش راحت میشه بدتر میکنه من که عقلم اینو میگه ....اون مشاوری که این حرف رو زده نشون میده ادم حاذقی نیس از روی احساس حرف میزنه ...چندتا دیگم برو ...اما بنظر من نه اصلا فسق نکن وکالت رو ....فقط بگو بیا هم تلاش کنیم تغییر کنی والا میرم اینو بدون بزار بترسه اینجور ادما از ترس احتمالش زیاد تغییر کنن ....اون مشاور به درد نمیخوره این چه راهکاریه میخواد امتیاز تو رو بگیره بده به ادم گناهکار شوهرت راحت بشه بزنه راحت

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم من بهش اعتمادکردم ازاین میسوزم نمیدونی چ حالی دارم بهم دروع گفت

دروغ رو ول کن خیانتکار وموادکش دیگه حرفی نیس به این ادم باید جدا بشی

چندماه نشستن زیر پای پسرشون که خونه مستقل نگیره اگه انقده دخالت بیجانمیکردن الان خیلی وقت بود سرزندگ ...

خداروشکر که نرفتن سرزندگیشون واقعا اگه درک کنه اسی خدا بهش لطف کرده تو عقد مرتیکه خودشو نشون داده بابا خانوادش کلا هیچ مهم پسره هس بابا خیانتکار ومواد میکشه اینا کاملا هرکدوم باعث بدبختی وفاجعه هس

نه به هیچ وجه قبول نکن ببین ادمی که ترس از دست دادن داشته باشه ادم میشه دیگه نمیگه وکالت رو بهم بزنه ...

درست میگی عزیزم الان یعنی 

ترس داره واینِ والا روانشناس 

خوبی بود وقتی خاست بامن تنها صحبت کنه گفت همسرت 

نیاز به دارو نداره واینم گفت که 

کسی که دست بزن داره داره ترک نمیکنه خودت باید اعتمادشو جلب کنی وحتی گفت از ۲۰۰تامراجعینم یکیشونم مثل همسرتونیست که بیاد اول کاری

ملک و...بنامت برنه این خودش نگفت باطلش کنیم روانشناس

گفت چون قبلش،بهش گفتیم 

هیچ مشکلی نداریم فقط بحث سراین چیزاست ایشونم این 

پیشنهادو دادن پس باطلش

نمیکنم  والا میترسم بدترشه

البته اینم بگما  اززمانیکه وکالت

دارم بازم دوبار دس روم بلندکرده ها ولی بخاطر اینکه 

نرم ازش شکایت کنم درارو روم

قفل کرد منم اونروز باخودم گفتم اگه قرارباشه هرسری درقفل کنه

ونتونم ازش استفاده کنم پس

باطلش کنم ولی الان پشیمون

شدم مرسی وقت گذاشتی عزیزم🙏❤

نه به هیچ وجه قبول نکن ببین ادمی که ترس از دست دادن داشته باشه ادم میشه دیگه نمیگه وکالت رو بهم بزنه ...

نمیدونم چکارکنم خیلی وابسته ب شوهرمم موندم چ خاکی توسرم بگیرم خیلی راحت پشتموخالی کرد

دور از جون عزیزم درکتون میکنمالان که باید بهترین روزهاتون باشهاینهوای با حال زیز یک سقف

خیلی بهم دروغ گفت خیلی قول داد یکسال ونیم بلاتکلیف رفیق باز بی مسئولیت خانوادشم این وسط دخالت میکنن

2810