2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد مادرسوهرم ابروشو برد ک چراپسرت اینطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2426 بازدید | 211 پست
من ازدواج دومم بادروغ جلواومدن زدن زیرقولاشون خانواده شوهرم دیدن پسرشون ن پول داره ن سالم ن مسئولیت ...

اولش مخ زنی و وابسته کردن زن هست اخلاق اصلیشون بعد عقد نشون میدن مردا باید تو دوره اشنایی امتحانش میکردی ببینی مرد هست یا نامرده 

مشاوره و امتحان‌ کردن و احساساتی نبودن تو دوره شناخت خیلی مهمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ازدواج دومم بادروغ جلواومدن زدن زیرقولاشون خانواده شوهرم دیدن پسرشون ن پول داره ن سالم ن مسئولیت ...

والا از این خانواده واین پسرشون باید انداختشون برن گمشن

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
پسر و خانوادش بفهمنن کسی پشتت نیست هر بلایی سرت میارن نباید احساساتی باشی هزار شگرد و کلک به زن بی پ ...

فهمیدن وقتی با شوهرم بحثم میشد مامانشو صدا میکرد اونمم تهدیدم میکرد زنگ میزنم مامانت بیاد ببرتت منم از ترس خانوادم گریه میکردم میگفتم غلط کردم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
اجی هروز داره میگ نمبخوادت امه بفهمن بابام زنگ زده مادرشوهرم دادزدن میگنطلاقش بده

نه اجی اولا تو دعوا بود که شوهرت گفت برو بعدشم اینافکر

کردن بیکسو کاری هرجوری دلشون خواسته آزارت دادن 

الان که بابات طرفشون شد دیگه

کمکم خفه میشن 

بگو مگه من کالام همینجور راحت میگی جدا شو چرا اومدین دختر نردم رو برای پسر الدنگتون گرفتین خجالتم نم ...

اصلا نمیترسن ازطلاق پسرشون من سومین زنش باکلی التماس قول دروغ جلواومد

اولش مخ زنی و وابسته کردن زن هست اخلاق اصلیشون بعد عقد نشون میدن مردا باید تو دوره اشنایی امتحانش می ...

بخداقبل خواستگاری اومد التماس ب بابام قول دادقسن خورد  زرد زیرش الانم زنگ زدیم مادرش مادرسوهرمم ب کل بچه هاش میگ

فهمیدن وقتی با شوهرم بحثم میشد مامانشو صدا میکرد اونمم تهدیدم میکرد زنگ میزنم مامانت بیاد ببرتت منم ...

چه بی وجدانن گروه میشن سره دختر مردم شوهرت یار کشی میکنه خیلی بی وجدانن این ادما که چند تایی میان دعوا با دختر بی‌پناه 

چقدر ترسوئه شوهرت میدوئه عین پسرای بچه ننه مادرشو میاره برای دعوا ایلی سراغ کسی میرن 

خیلی نامردن اینجور مردا 

2810