2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد مادرسوهرم ابروشو برد ک چراپسرت اینطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2176 بازدید | 192 پست
اجی شوهرم بهم گفت نمبخوامت برودادگاه منم عصبی شدم ب بابام گفتم بعدمادرسوهرم مبگ چرادنبال حاشیه ای

😑😑😑حاشیه؟چه هاره مادرشوهرت آجی میگفتی انقده

زیرپای شوهرم نشینین اون منو

طلاق نمیده تابیشتربسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب بابام گفت دخترت مشکل داره بابام دادزد سرش ک چرامیگین دخترتوطلاق میدیم جدامیشن مگه بیکس مادرسوهرم ا ...

میگفتی والامشکلو شماهادارین

اجی الهی بابات🥲🫂مهربون😍

طوری نی زنگ بزنه 

دم بابات گرم

کاش بالای منم پشتم بود

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
دم بابات گرمکاش بالای منم پشتم بود

من ازدواج دومم بادروغ جلواومدن زدن زیرقولاشون خانواده شوهرم دیدن پسرشون ن پول داره ن سالم ن مسئولیت پذیر رفیق باز بعدالان پشت سرمیگن دخترتون نمیخواییم طلاقش میدیم

من ازدواج دومم بادروغ جلواومدن زدن زیرقولاشون خانواده شوهرم دیدن پسرشون ن پول داره ن سالم ن مسئولیت ...

امان از این خانواده شوهر که هر چی میکشیم از دست هموناس

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
مادرسوارم گفت بروجداشو خیلی راحت!!

بگو مگه من کالام همینجور راحت میگی جدا شو چرا اومدین دختر نردم رو برای پسر الدنگتون گرفتین خجالتم نمیکشن عوضیا

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2810