2777
2789
عنوان

بابام زنگ زد مادرسوهرم ابروشو برد ک چراپسرت اینطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 2317 بازدید | 211 پست
دوست داشتن از روی احساسو بدون دلیل دو روز دیگه به تنفر تبدیل میشه ..میشه بگی چرا دوستش داری چه نکته ...

میدونم کامل تاپیکامودارین میتونید خواهش میکنم بگین چکارکنم بجزاینجا نمیتونم ب کسی بگم مشکلمو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست داشتن از روی احساسو بدون دلیل دو روز دیگه به تنفر تبدیل میشه ..میشه بگی چرا دوستش داری چه نکته ...

🤦🏻‍♀️خوندین خب بگین چکارکنم تاپیکای مدیدمو خوندین؟ 

🤦🏻‍♀️خوندین خب بگین چکارکنم تاپیکای مدیدمو خوندین؟

به نظرم هیچ پیام یا واکنشی نداشته باش یه کم صبر کن اگه همسرت واقعا بخادت خودش پیش قدم میشه اگه دیدی زیاد طولش داد پیام بده تکلیف منو معین کن .بعد هم مهربان را اجرا بزار.نمیدونم چی بگم ولی از شوهرت حس بسیییار منفی گرفتم ..الهی هر چی صلاحته پیش بیاد

به نظرم هیچ پیام یا واکنشی نداشته باش یه کم صبر کن اگه همسرت واقعا بخادت خودش پیش قدم میشه اگه دیدی ...

خوندین تاپیکا رو؟ بنظرتون رفتارش طبیعی؟ یعنی من نبایدبگم چرافلان رفتارش بده😔تاچیزی بگم ب خانوادش میگ بخداباهمه چی کناراومدم فقط میگم خیانت نکن رفیق بازی نکن حرف زندگیمون ب کسی نگو

به نظرم هیچ پیام یا واکنشی نداشته باش یه کم صبر کن اگه همسرت واقعا بخادت خودش پیش قدم میشه اگه دیدی ...

الان مامانش ب همه گفته بابام زنگش زده ابروریزی کرده اینام رومادرشون حساسن

درست میگی عزیزم الان یعنی ترس داره واینِ والا روانشناس خوبی بود وقتی خاست بامن تنها صحبت کنه گفت همس ...

ببین سعی کن خودت اروم باشی تا ترغیب نشه دست روت بلند کنه اصلا هیچی نگو تا عصبی نشه تو که همه چی بنامت زده مشکلت فقط عصبی بودن شوهرته پس دیدی داره جوش میاره سکوت کن تو دلت بگو جوابتو نمیدم بیشتر بسوزی جلوی چشمشم نباش اروم شد با دلخوری بگرد مثل سگ پشیمون میشه ....اون الان‌میترسه بازم تکرار میکنه پس ریشه در کودکیش داره خیلی کتک خورده الان داره رو تو پیاده میکنه پس نباید زمینه فراهم کنی برای هار شدنش...بچه داری شما

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
2810