2777
2789

من قبل ازدواجم عمل کردم پولای خودم که پیش خواهرم کار کرده بودم البته یخچال وفریزر خریده بودم اجاق فردار....باقیشم دادم ۵تومن بینیمو عمل کردم مال من واحب بود چون قوز داشت وانحراف....اما بعدا فهمیدم خودم میدیدما اصلا برادرام و فامیلامون هیشکی متوجه نشدن 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چهره چی عروسی یا مهمونی میرم کسایی که عمل کردن همه شیک و چهره خوب بعد من اعتماد به نفسم میاد پایی ...

نه بابا خودت داری اونجوری فکر میکنی بخدا هیشکی نفهمید من عمل کردم حتی برادرام انگار هیشکی ادم رو نگا نمیکنه اخه شماقبل ازدواج عنل میکردی یه چیزی الان عمل هم بکنی هرکی هرجور دیدت لازم همونجور میبینتت...پیش شوهرتم حرفی نزن حساس بشه به بینیت

نظری روی نحوه ی فراهم کردن هزینه هاش ندارم. اما اگر واقعا مشکل داره و خیلی ساله ازش ناراضی هستید، می تونید اقدام کنید. در غیر این صورت نتیجه ای جراح می تونه بهتون بده ۱۰۰٪ ی بینی بی نغض نیست.

یعنی بینیت طبیعی عمل کردی که کسی متوجه نشد

اره کاملا طبیعی البته قوز داشت کامل برداشته انحراف داشت افتادهدبود اونم حل شده اما هیشکی نفهمید الانم بعد ۹سال تپتو تعجبم خواهرم میگه خودت میدیدی حساس بودی هیشکی نمیدید