شما در اشتباهید به شدت عزیزمخودت میدونی و زندگی خودت ولی سخت در اشتباهیاین چیزا بلوغ زودرس میاره مگه ...
عزیزم من اینا رو از صد تا مشاور کودک پرسیدم حرف خودم نیست.. میتونید خودتون تحقیق کنید.
درسته باید محدودیت ها باشه یکم ولی انقدر بسته هم خوب نیست الان بچه های خارجی ک از بچگی آدما رو با پوشش آزاد میبینن مشکلی دارن؟ روانشون و کاراشون از بچه های دبیرستانی ما خیلی سالم تره بخدا.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درسته ولی ایران دو برابر بد تره . من مامان و خواهرم وبابام دبیرن متاسفانه چیزایی میشنوم ک توی خود ماهواره هم قفله . کاش تو مدارس ما هم فقط فساد و روابط ازاد رایج بود🥲
اره من فقط صحنه هایی مثل بوسیدن و ...رو اجازه نمیدم
وگرنه مجدودیت این چنینی وجود نداره
چون نمیخوام براش عجیب غریب باشه و از دو روز دیگه فکر کنه خبر خاصیه
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘