دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
داداش من فقط جم جونیور و جم کیدز میبینه اصولا بچه ها علاقه ای ب جنیفر لوپز و اینا ندارن خودشون سریع کانالو عوض میکنن
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
اره من ماهواره نزارم ببینه جای دیگه میبینه ولی اینجوری دیگه براش عادی میشه
نظرت محترمه. ولی هرچیزی وقتی داره تو سن پایین ببینه براش عادی نمیشه بیشتر توجهشو جلب میکنه. ممکنه فکر کنی براش مهم نیست ولی تو ذهن بچه نیستی که بدونی به چی فکر میکنه
والا حق داره😂😂😂شبکه پوبا واقعا رومخه آدمو یاد غروب جمعه میندازه😂
جدا از اون بنظرم جالب نیست یکم جو سیاسی داره
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
والا حق داره😂😂😂شبکه پوبا واقعا رومخه آدمو یاد غروب جمعه میندازه😂
دقیقا🤣🤣🤣🤣
بچه افسرده میشه
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️