2777
2789
عنوان

دوستانی که فقط و فقط بچه دارن بیان از سه سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 76 پست
بدترین شبکه رو براش پخش میکنی

دقیقا به نظر منم شبکه پویا خیلییی اموزشیه و اکثر کارتون های معروف رو هم پخش نمیکنه 

منم بچم اصلا پویا نگاه نمیکنه 

ج م کیدس  و ج م جونیور نگاه میکنه همیشه که باعث شده حتی انگلیسی هم یاد بگیره

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خوبه پویا مشکلش چیه اخه کارتوناش خوبن

من با تبلیغات ا .س مشکل دارم یادمه به بجه ها میگفتن موشک نقاشی کنید برامون بفرستید از بچه های یه کشور فیلم میذاشتن و روحیه بچم خراب شد اون مدت گریه می‌کرد میگفت اینا گناه دارن 

چرا باید بچه های کوچیک ما از جنگ و تبعات اش مطلع باشن

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اره من فقط صحنه هایی مثل بوسیدن و ...رو اجازه نمیدم وگرنه مجدودیت این چنینی وجود نداره چون نمیخوام ب ...

اره دقیقا.

من مامانم یادمه ۹..۸ سالم که بود نمیذاشت ماهواره ببینم میگفت سریالاش خوب نیست.

انقدر منو کنجکاو کرده بود فکر میکردم خبر خاصیه میرفتم ماهواره آنلاین و اینا نصب میکردم از اونجا همرووووو می‌دیدیم و همرو هم یادمه

میخوام بگم بچه محدود که بشه خودش میره میبینه و ممکنه آسیب هم پشتش باشه

ولی اگه خود خانواده اینا رو عادی سازی کنه همیشه عالیه همه جیز

سلام من خودم نمیبینم من تمام روز شبکه های جم میبینم که جاهایی بوسه دارن میزنم میره و برنامه کودک جم کیدز و پویا و پسرم اصلا اهل تلوزیون و گوشی نیست همش داره با داداشش بازی میکنه 

از یه نظر میگم ببینه همین چیزای معمولی از ی طرفم میگم نه ولی بالاخره جامعه ی جوری هست میبینه اصلا خودمم نمیفهمم چیکار کنم

دقیقا به نظر منم شبکه پویا خیلییی اموزشیه و اکثر کارتون های معروف رو هم پخش نمیکنه منم بچم اصلا پویا ...

دقیقا افرین 

بچه منم همینطور 

برنامه مهندسین خیلی خوبه کلی اطلاعات عمومی بچه من بالا برده

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

ماهواره نداریم و نمیزاریم و صدالبته ک بچم نگاهم نمیکنه اگ بزارم فقط کلیپ های کودکانه میبینه

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤
اره دقیقا.من مامانم یادمه ۹..۸ سالم که بود نمیذاشت ماهواره ببینم میگفت سریالاش خوب نیست.انقدر منو کن ...

اره ماهم سریال ترکی نمیبینیم ولی هیچ محدودیت نمیدونم کنسرت جنیفر و رقص و ...نداره و اصلا هم براش عجیب یا حتی جذاب هم نیست انگار یک محتوای معمولیه

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

دقیقا افرین بچه منم همینطور برنامه مهندسین خیلی خوبه کلی اطلاعات عمومی بچه من بالا برده

اره هیچ چیز بی ادبی هم نداره بقیه میگن سانسور نداره و ...درحالی که واقعا چیزی ندارن

اهنگ میزارن ، میرقصن ، انگلیسی میخونن ...بچه بیشتر کیف میکنه 

چرا ما تمایلی نداریم ب ماهواره. واقعا چیز خاصی نداره. 

ما بیست و هفت هشت سال پیش داشتیم باز جمع کردیم. باز چندسال بعدش دوباره جمع کردیم .‌الانم خونه پدرم هست اما تقریبا نود درصد مواقع خاموشه. منم خونم ندارم. 

parasoo1989@

اصلا ماهواره نداریم ما

فیلم و سریالم که میخوایم ببینیم اگر موردی داشته باشه جلوش نمی بینیم

وقتایی که خودش هست بیشتر کارتون می بینه

عاشق سگ های نگهبانه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ...💛
2810