2777
2789
عنوان

دوستانی که فقط و فقط بچه دارن بیان از سه سال به بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 76 پست
و اینم بگم.حتما با روانشناس کودک صحبت کن.من خودم چیزی ک فهمیدم اینه که بچه باید از بچگی بوس و بغل پد ...

اصلا بحث بغل و‌بوس نیست بحث لباسهای ناجور زنان هست و تکان دادن منظور دار اندامهای جنسی

مگه نخوندی عنوان تاپیکم رو

من اصلا منظورم جم کیدز و اینا نبود شبکه رقص بزرگسالان بود

شما در اشتباهید به شدت عزیزمخودت میدونی و زندگی خودت ولی سخت در اشتباهیاین چیزا بلوغ زودرس میاره مگه ...

عزیزم من اینا رو از صد تا مشاور کودک پرسیدم حرف خودم نیست.. میتونید خودتون تحقیق کنید.

درسته باید محدودیت ها باشه یکم ولی انقدر بسته هم خوب نیست الان بچه های خارجی ک از بچگی آدما رو با پوشش آزاد میبینن مشکلی دارن؟ روانشون و کاراشون از بچه های دبیرستانی ما خیلی سالم تره بخدا.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا بحث بغل و‌بوس نیست بحث لباسهای ناجور زنان هست و تکان دادن منظور دار اندامهای جنسیمگه نخوندی عنو ...

خب اگه رقص بزرگسالانه که اصلا اون شبکه رو قفل کنید و واسش رمز بزارید تا در معرض دیدش نباشه.

اره دیگه جز شبکه کارتونی نزارید

عزیزم من اینا رو از صد تا مشاور کودک پرسیدم حرف خودم نیست.. میتونید خودتون تحقیق کنید.درسته باید محد ...

اونا فرهنگشون با ما فرق داره عزیزم

مگه اونا خوبن الان 

پر از روابط ازاد و فسادن

من برادرم المانه

ما کلا ماهواره نداریم اصلا دلم نمیخاد بچم همچین چیزایی ببینه .. مذهبی نیستیم ولی مناسب سنش نیست ایتجور چیزا ۹ سالشه پسرم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

درسته ولی ایران دو برابر بد تره . من مامان و خواهرم وبابام دبیرن متاسفانه چیزایی میشنوم ک توی خود ماهواره هم قفله . کاش تو مدارس ما هم فقط فساد و روابط ازاد رایج بود🥲

اره من فقط صحنه هایی مثل بوسیدن و ...رو اجازه نمیدم 

وگرنه مجدودیت این چنینی وجود نداره 

چون نمیخوام براش عجیب غریب باشه و از دو روز دیگه فکر کنه خبر خاصیه 

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

2810