2777
2789

دوستان مجرد و بچه ندار لطفا مظر ندید ممنونم ععزیزای دلم

دوستان شما میذارید شبکه های ماهواره ای ببینن بچه هاتون مثلا جنیفر که خب با مایو میخونه یا کلا این کلیپها که خب رقصای خوبی ندارن؟

چه حد و حدود و خط قرمزهایی دارید براش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماهواره نداریم

و بله هر چیزی رو اجازه دیدن نمیدم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ماهواره نداریم

اصلا احازه نمیدادم ببینه چون بلوغ زود رس میاره بنطرم، کلی داستان داره 

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

معمولا رو کیدز و جونیور وپویا میچرخیم اما اهنگم باشه ببینه مشکلی نیست پا میشه میرقصه دخترم.اما فیلم ها رو اصلا نمیزارم چون پسرمم دوازده ساله س فیلما توجه ش و جلب میکنن اصلا نمیزارم

ما تا سه سالگی پسرم نگاه میکردیم بعد دیدم کم کم داره تاثیر میزاره حتی فیلمای ایرانی میدید میگفت ا الان دهن همو میبوسن ب دخترای مجرد فامیل میرسید میپرسید شما دوس پسر ندارین دیگه بعد اون جمش کردم 

پسر من علاقه ای به دیدن این چیزا نداره

شاید در حال شبکه عوض کردن ببینه

ولی جم جونیور و جم کیدز و این چیزارو نگاه میکنه

از شبکه‌ پویا متنفره😃میگه این چرت و پرتا چیه

اینستا هم ممنوعه

پسرم پنج سالشه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
ما تا سه سالگی پسرم نگاه میکردیم بعد دیدم کم کم داره تاثیر میزاره حتی فیلمای ایرانی میدید میگفت ا ال ...

شما دوس پسر ندارین😂😂😂😂

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
2810