2777
2789

هر هفته دانشگاه کلاس درس عمومی میریم و هم آخرین کلاس هست و هم خستگی داره

هفته های پیش پاورپوینت راضی بود استاد ولی این هفته پسرها که پاورپوینت دادن استاد قبول نکرد و گفت خوب نیست😑 بعد که اینا رفتن سر جاشون بشینن بچه های کلاس دست زدن. منم هیچی نفهمیدم دیدم همه دست میزنن منم زدم😅😂

بعدش استاد گفت چرا دست میزنین از لج من اینکارو کردین ناامید شدم ازتون نمره همتون رو 15 می کنم.😕

بعدش بچه ها هر کدوم یه دلیل کوچک آوردن و ساکت شدن.🫥

منم گفتم هدفمون فقط دادن روحیه به پسرا بود که پاورپوینتشون بد شده بود هدفمون شما نبودین.🙂 بعدش که استاد تهدید می‌ کرد و بچه ها گاها دلیل کوچک می آوردن. منم گفتم ببخشید دیگه تکرار نمیشه. الان همه بچه ها خصوصا پسرا بهم بد نگاه می کردن 😐😑 غرورشون مهم تر از نمره می دونن. حرف بدی گفتم؟ 15 میداد آخه. 2 واحد بود. منم رو نمره ام یکم حساسم 

دوستم میگه این دفعه اشکال نداره ولی دفعه بعد تکرار نکن بچه های کلاس باهات لج می افتن و رفتارشون خوب نمیشه😶

باشه تکرار نمی کنم 

ولی آیا این دفعه رفتارم اشتباه بود؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استاد با این حرفش منتظر شنیدن عذرخواهی بود. شما کار درستی کردید و احترام گذاشتید. 

بقیه ی بچه ها رو هم نادیده بگیرید، براشون عجیبه. چون حتی بدون عذرخواهی شما هم جلسه میگذشت ولی خب شما ادبتون و نشون دادید.

تورو خداضایع شدم؟ چیکار کنم؟البته پسرا اینجا دانشکدمون موردپسندم نیستن قصد پز دادن ندارم واقعی میگم

کلا توی دانشگاه

نمیخواد خودشیرین بازی واسه استاد ها دربیاری

هیچ کس از افراد خودشیرین و چاپلوس خوشش نمیاد

اسی نطرمن اینه که  هنوز خیلی بچه ای 

از چه نظر؟ازاین نظر که کاری میکنی که اصلا ب تومربوط نمیشه چون بییه دس زدم منم دس زدم ینی چی!(ینی من ازخودم فکرندارم وتابع بقیه ام)

دوم اینکه زود تصمیمتو عوض میکنی!(خواستم بهشون روحیه بدم!!ببخشید تکرارنمیشع)پراز تناقض

وسوم اینکه هنوووز داری توذهنت نرور میکنی که اخ بقیه الان چی فک میکنن!!

خودت باش

پای کارات بایست 

ونظردیگران نزار انقدری برات مهم باشه که خودخوری کنی!

اشتباکردی درست اما اصلا مهم نیس

بقیه چی فک میکنن؟؟بیخیال🙄اونکه اصلا مهم نیس

2810