2777
2789

خالمه ☹️🥲

خیلی ناراحتم از این قضیه ازش کوچیک ترم والا بهش میگفتم که چرا اینجوری میکنی؟؟

ببین پارسال پدرشوهرش تو روستا سکته کرده بود ،طفلک مرده خیلی هم آدم خوبی بود🥺 نمیدونست سکته کرده فقط زنگ زده بود به شوهر خاله م ( که پسرش میشه) من حالم بده آقا این خاله مم سلیطه بازی که نههه نمیخواد بری اون یکی پسراش برن🙄

اون بنده خدا مرد دکترا گفتن دیر آوردین☹️

حالا امسال خواهرشوهر خاله م قرص خورده رفته تو کما... هرچییییی مادرشوهره زنگ میزنه میگه تروخدا بیاید، شوهرخاله م از ترس خاله م میگه سرم درد میاد نمیتونم 😯

خلاصه که این بنده خدا هم فوت شد 🥺

چقدر آدما بد ذاتن و سنگ دل نمیترسه سرش بیاد؟؟؟ خدا جواب بده 

این چیزارم از مادرشوهر خاله م که فامیلمونه شنیدیم🤐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرخاله ت متاسفانه گلابیه!

خیییلی بابا آدم دیگه واسه مرگ زندگی که حساب این داستانارو نمیکنه... منم راستش از خاله م خوشم نیومده زیاد سر این مسائل خیلی بی رحمه... فقط نگرانشم سرپیریش سرش نیاد

شوهره باید میرفت

مگه خالت میخواست گردنشو بزنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
وای خدا😓خب شاید اون بنده خدا هم نمیدونسته که اینقدر وضع وخیمه! بعیده که عمدی بوده باشه آخه

نمیدونم والا ... ولی باید تجربه میشد براش ... اینقدر دلم برای خواهر شوهرش سوخت طفل معصوم چند روز تو کما بود هوشیاریش ۳ بود بعد فوت شد من میشناختمش خیلی مظلوم بود آزارش به مورچه نمیرسید روحش شاد زندگی بعدیش دنیای بهتری باشه براش