2777
2789
عنوان

توی دبیرستان چه دوستایی رو انتخاب کنیم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 22 پست
😂😂😂فکر کنم موضوع تاپیک من با برنامه شبکه پویا یه ذره فرق میکنه‌ها

خخخ ن دیگه دوست وگدوسته . اگه رفیقت درسخون باشه تو کتابخونه برا درس خوندن باهات قرار میذاره اگه درس خون نباشه تو پارک برا تفریح و پیگه وللش اونای ک درس خوندند ب کجا رسیدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهتره به چشم همکلاسی ببینیشون چون واقعا ضربه میخورین دو روز دیگه برین دانشگاه اون رفیق دوران دبیرستا ...

خیلی ارتباطمون عمیقه چون سالهاست با هم دوستیم

از طرفی بهم ضربه میزنن ، از یه طرفم حس میکنم درست نیست بعد از این همه سال مسیرمو ازشون جدا کنم

چندمی ؟عجله نکن صبور باش اخلاق همه بیاد دستتاخلاقت خوب باشه مهربون و خوش برخورد ولی زیاد صحبت نکن 😅 ...

دنبال دوستی نیستم

دنبال بهونم واسه کات کردن با دوستای قدیمی

ولی دلم نمیاد اینکارو کنم

با دوستای درسخون، اونایی که سر کلاس تو کار چرت زدن و حرف زدن نیستن. دوستایی که از الان به فکر دوستی ...

ممنونم از راهنماییت

دغدغم بیشتر دوستای قدیمی هستن که دلم نمیاد باهاشون کات کنم

ولی میدونم که حضورشون کنارم واسم اسیب زاست

بنظر شما کار درست چیه؟

ممنونم از راهنماییتدغدغم بیشتر دوستای قدیمی هستن که دلم نمیاد باهاشون کات کنمولی میدونم که حضورشون ک ...

لازم نیست کات کنید، یواش یواش ارتباطتون رو کم کنید، مثلا زنگ تفریح بگین یه اشکالی دارم برم از فلانی بپرسم، امروز نمیتونم بیام بیرون باهاتون میرم خونه فامیل و .... اتفاقا بهتره با اعضای کلاس رابطتون خوب باشه. اما دوستای نزدیکت مخصوصا کسایی که پیشت میشینن درسخون باشن عالی میشه.

خیلی تو حاشیه‌ هستن ، در حد مدرسه اوکین ولی به کنکور فکر نمیکننولی راستش یه سری مشکلات منو بهشون وصل ...

دیگه اگه هدفت یه چیز دندون گیریه باید قید همه چیو بزنی 

باشه ایرادی نداره

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡