2777
2789
عنوان

با پسری ازدواج کنید ک تک پسر باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 42 پست

اتفاقا مرد های تک فرزند مشکلات خاص خودشونو دارن😁

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا باید با تک فرزند اردواج کرد😬😂💔

بیشتر از عموهات بابات اشتباه میکنه 

پسرم همش میگه داداش میخوام میگم داداش فوقش ۲۰.۲۵سال پشتتت باشه که اونم منو بابات هستیم زیاد نیاز بهش نیست بعداز ازدواج خودشو زنشمیشن بلای جون تو زنت 

برادرشوهرم از صدتا دشمنم برا شوهرم بدتره

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

تک پسر نگو بگو تک فرزند خواهرشوهر هم خوب نیست و اینکه علاوه بر تک فرزند بودن پدر و مادرشم فوت کرده ب ...

خدایا توبه چه حرفا،این مواردم برای دخترمیپسندین،بی پدرمادر،بی خواهر برادر!!!

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
دقیقا پرنسسن و بچه ننه و حتی یسریشون خودشیفته و خودخواه

خیلی توانایی همکاری ندارن و خودرای هستن 

و توانایی سازشون هم خیلی پایینه

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

تک پسره خرج کل خانوادشو میدهکجاش خویه؟

خواستگار تک فرزند داشتم(جز ملاک هام بود، فهمیدم مادرش دخالت می کنه)

همسرم که  ۶ تا برادر هستند را انتخاب کردم راضیم

پدرم فقط یک برادر داشت ولی چون بی زبون بود از همون یک برادر می خورد‌، از همسایه می خورد، از کل فامیل می خورد

تو بچگی خیلی حرص می خوردم از دست کارای پدرم

ولی مادرشوهرم نمیزاره پسراش از همدیگه کولی بگیرن

خواهرم با تک پسر ازدواج کرده مادرشوهرش کلا سرش تو خشتک عروسش هست .

من فهمیدم باید با آدم با اخلاق و با سیاست ازدواج کرد.

نخند جدی میگممن خالم ۴۰ سالش شده، کارمند خوشگل خونه داره ماشین داره....دریغ از یه خواستگار خوب

پسرا بگیر نیستن دیگه😂🚶🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

شوهر منم تک پسره بعلاوه ۵ تاخواهر 😁

ته تقاریه ولی جهازو سیسمونیاشونم داده چون قبل بدنیااومدنش باباش فوت کردو شد مرد خونه 

الانم خواهراش سرزندگیاشونن خداروشکر خوشبختن دستشونم به دهناشون میرسه 

از نظر مالی و پول بی حساب و کتاب دادن نه 

ولی هروقت قرض بخوان یا مشکلی داشته باشن نامزدم کمکشون میکنه اوناهم جبران میکنن 

منم مشکلی ندارم 

باباندارن یدونه داداش دارن توقع دارن بهرحال گناه دادن خب 

من به شکرانه وجود پدرم دخالت توگ

کار خواهربرادر نمیکنم 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
تک پسرم درد سرننه اش داری دوبرابر حسودتراز اونایی هسست که چنتا پسر دارن ننه های تک پسر هارو میگم

یک عفریته هایی هستند که ، مثل بختک میفتن تو زندگی عروس

آمار غذا و خواب و س*کس و همه چیز عروسشون را دارند .

تک پسره خرج کل خانوادشو میدهکجاش خویه؟

الان پدر بزرگم چندتا پسر داره ولی فقط بابام بهشون میرسه و بقیه پسراش هیچ خرجی نمیکنن🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
2810