2777
2789
عنوان

با پسری ازدواج کنید ک تک پسر باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 42 پست
اکثر تک‌پسرا بچه ننه و پرنسسن اتفاقا

یکیشو داشتم😂🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا باید با تک فرزند اردواج کرد😬😂💔

حالا از یه طرف هم تک‌ فرزند ممکنه خیلی وابسته به خانواده باشه یا مادر پدرش خیلی بهش وابسته باشن 😂😐

ممکنه اینجوریم نباشه البته

آدما شبیه حرفاشون نیستن، از جدی گرفتنشون بپرهیزید.👌🏼💙

بیشتر از عموهات بابات اشتباه میکنه پسرم همش میگه داداش میخوام میگم داداش فوقش ۲۰.۲۵سال پشتتت باشه که ...

عموهای منم همینطوررررر 

یه ظاهر پشت بابامن ولی فقط پولشو میخوان

هرچی هم ب بابام میگیم دو روز خوبه بعدش یادش میره🤦🏻‍♀️

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹

بعدم دنبال خانواده خوب باش عزیزم 

ممکنه تک فرزند باشه اصلا اما پراز آسیب و تروما و ... 

اگه آدم سالمی از نظر روحب روانی و تربیتی نباشه خودششش اسیبهایی بهت میزنه که اگر صدتاخواهربرادر داشت نمیتونستن اونجوری داغونت کنن.

شوهرمن ۵ تاخواهرداره ولی بخدا اگه یه شب بریم خونشون کنار معبه شیرینی که میبریم دوتا بستنی قیفی ببریم واسه بچه هاشون فردا میان خونه بابام که میخواستیم عروسمونو سر بزنیم 

و محاااااله برام کادویی تیشرتی گل سری چیزی نیارن.

آدمایی رو خدا قسمتت کنه که حالیشوووونه 

همین 

اونوقت برات مهم نخواهدبود که شوهرت براشون کاری انجام میده یانه 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
یکیشو داشتم😂🤦🏻‍♀️

خودشیفتگی و خودخواهی پنهان دارن خوشم‌نمیاد اگه کاری هم برای زنشون میکنن بعدا کلی منت میزارن انگار مسیولیتشون  نبوده پرنسسن کلا

مردای پرنسس اولش برای مخ زنی خوب رفتار میکنن ولی بعدش اخلاق اصلیشونو نشون میدن 

شوهرت بچه ی آخر خانواده است؟؟

اره دیگه 

مادرشوهرم باردار بود پدرشوهرم فوت کرد 

همیشم ارزوی پسر داشته ۵ تا دختر خدابهشون میده اخری که پسر شد قسمت نشد بمونه و ببینه 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
شوهر منم تک پسره بعلاوه ۵ تاخواهر 😁ته تقاریه ولی جهازو سیسمونیاشونم داده چون قبل بدنیااومدنش باباش ...

خب این نشونه خوبی و دلسوزیه شوهرته

ولی آفرین ب شما خوشم اومد😍

منم همیشه میگم اگر خواهر شوهر داشته باشم شوهرم براشون هرکاری کنه  راضیم حتی اگر بهم نگه

ولی برادر خیلی فرق میکنه

یک عفریته هایی هستند که ، مثل بختک میفتن تو زندگی عروسآمار غذا و خواب و س*کس و همه چیز عروسشون را دا ...

بخداااا به ادمش بستگی داره 

تاپیک مادر شوهر منو بخون 

توتاپیکام هست 

ماورشوهرمنم یدونه پسرداره ولی ماهه ماه 

بسیار زن سختی کشیده و فهمیده و خانومیه 

دنبال خوبش بگردید توروخدا اصلا به تک بودن وخانواده شلوغ و ... به هیچی نیست 

بعدم دنبال خانواده خوب باش عزیزم ممکنه تک فرزند باشه اصلا اما پراز آسیب و تروما و ... اگه آدم سالمی ...

حرفاتون درسته

خواهر شوهر رو دوست دارم داشته باشم ولی برادر شوهر نه اصلااااا

اتفاقا دلم میخواد چندتا خواهر شوهر داشته باشم و مثل خواهر باشیم باهم🥲

خودشیفتگی و خودخواهی پنهان دارن خوشم‌نمیاد اگه کاری هم برای زنشون میکنن بعدا کلی منت میزارن انگار مس ...

مال من از نوع خوبش بود😂

حیف از دستش دادم