2777
2789
عنوان

مجرد ها بیاین یکم از خوبی های مجردی بگیم متاهل دلشون بسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 58 پست
نزار از لذتهای متاهلی بگم،دهنمو باز نکن

😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تایم شخصی فقط و فقط برای خودم زیاد دارم

میتونم با خیال راحت بذارم کتاب بخونم سریال ببینیم درس بخونم و...

و نگران شوهر و بچه نباشم

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

شیطونه میگه از لحظات شیرین متاهلی بگم 😂😂😂

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من یه دختر مجردم 

هم غذا و کارای خونه کلا با خودمه 

کمتر پیش میاد مامانم غذا درست کنه بزاره جلوم !

کنکوریم از مدرسه میام میبینم هنوز سفره صبحونه جمع نشده و پر مورچه اس :)

اخلاق و رفتار شونم باهام خیلی بده 

خرجی هم نمیدن بهم و پول تو جیبی اصلا 

همش هم ناراحتم میکنند و فحشم میدن 

از زندگی متاهلیت لذت ببر حسرت مجردی نخور 

من ارزومه از این جهنم برم حالا یا مستقل شم دانشگاه خوب قبول شم 

یا ازدواج کنم برم قطع رابطه کنم 

هوففف

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
نزار از لذتهای متاهلی بگم،دهنمو باز نکن

متاسفانه نی نی سایت کلاااااا بدبینشون کرده،فک میکنن زندگی متاهلی فقط سر کردن با یه مرد بی درک وخشنه که ازت بیگاری میکشه وباید نیازای جنسیشو تحت هرشرایطی جواب بدی

نگو بزار تو کف بمونن😎

اوکی 😎😂

شوهرداری اصلا سخت نیست ولی بچه داری باسنتو پاره میکنه خواهر😢

جانا سخن از زبان ما میگویی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

تا همین اینجا تاپیک فقط اون مهمون بیاد بری تو اتاقت یکم خوبه ،اونم تازه من مجرد بودم به مادرم تو مهمون داری کمک میکردم 😄😄 وگرنه هر چی رو گفتین بهترش تو متاهلی هست 😄😄

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810