2777
2789
عنوان

این مردک چندش بیشعورو نگا کنین یه مشت هول ریخته اینجااا🟥🟥

| مشاهده متن کامل بحث + 977 بازدید | 74 پست
منم نداشتم و پرستار تو بیمارستان بهم یاد داد باانگشت شست و سبابه نوک سینه رو بگیر به سمت بیرون ماساژ ...

انقد با شیردوش کشیدم ترک ورداشته خون میاد همش😔😔

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂 اینجا تاپیک سقط وکورتاژم بزنی درخواست میدن

اره حکم ماما رو هم دارن😂😂

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
من از اونا تعجب نمی‌کنم از شماها ک درخواست دوستی میپذیرید متعجبم

اونم دقیقا بعد از زدن همچین تاپیکی🥴😂 معلومه برای چی درخواست داده دیگههههه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خب بابا دغدغم ساییده منو...بچم سینمو نمیگیره نوک ندارم نمیخام شیر خشکی بشه...

ببین بقیه جوابش که نمیدونم ولی این جوابش درسته واسه بعضیا جواب میده البته بیشتر واسه شیر اومدنه، وقتی بچه میک نمیزنه، مرد یا زن هرچی دسترسی بهت نداره که هر چی میخواد بگه

درمورد مشکلت هم شیردوش برقی استفاده کن بعد فوری بذار دهن بچه، یا رابط سینه مارک خارجی بگیر، ایرانیش فایده نداره

اگه بچت مک نزنه شیرت خشک میشه، واسه من نهایتش 83 روز شیر داشتم، نخورد خشک شد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببین بقیه جوابش که نمیدونم ولی این جوابش درسته واسه بعضیا جواب میده البته بیشتر واسه شیر اومدنه، وقت ...

صبح اومدم بکشم دیدم کلی مایع زرد رنگ اومد بیرون ک فک کنم آغوزه اسمش...اونو گفته بودن ی قطرشم بیرون ننداز...منم ریختمش شیشه شیرش دادم بهش

پانزدهمین کاربری  کاربر ۱۳۹۷  
واقعا خیلی زشته همه چیز رو میچسبونن به علی.خوبه اینچیزا به اسمم خودتون بچسبونن خوشتون میاد؟اسم علی ح ...

واقعا درست میگین، اینا همش فرهنگ کلامی زشتی هست که دشمنان اسلام دارن ترویج میکنن

یه زمانی روی منبر دشنام به حضرت علی میدادن، الان واژگان میسازن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
صبح اومدم بکشم دیدم کلی مایع زرد رنگ اومد بیرون ک فک کنم آغوزه اسمش...اونو گفته بودن ی قطرشم بیرون ن ...

آره خوب کردی ولی شیشه بخوره دیگه سینه نمیگیره، با قاشق بهش بده

انقد با شیردوش کشیدم ترک ورداشته خون میاد همش😔😔

عزیزم نوک سرنگو ک سوزن بهش وصل میشه رو ببر و پیستون سرنگو برعکس کن و از قسمتی ک بریدی بذار داخلش و سرنگو بذار نوک سینتو باهاش بکش، هم شیرت میاد هم باعث میشه نوک سینت بیاد بیرون بچه راحت تر میتونه بخوره

اینو ب من تو بیمارستان اموزش دادن

2810