2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج فامیلی خوبه یا بده

70 بازدید | 12 پست

منکه اصن دوست ندارم ازدواج فامیلی رو قراره با پسر عموم نمزاد شیم بعد همو دوست داریم ولی پسره بیشتر مامان و خواهراشو دوست داره اونا رو بیشتر ترجیح میده به من الن بیان بگین بنظر تون چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اصلا نمیپسندم 

پر از ایراده

مشکلات ژنتیکی خیلی زیاد شده واقعا نمیشه ازدواج فامیلی کرد

یه زنه اومده بود گفت هیچ دکتر ژنتیکی تشخیص نمیده مشکل چیه اما بچه دار بشیم یا سقط میشه یا معلول

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جدا از خطر های جسمانی  که ممکنه برای فرزندان آینده این زوج پیش بیاد ، اگر خدای نکرده به اختلاف بخورید گاها یک طایفه  دچار هنجار و مشکل میشه و همه با هم قهر میکنن .

من دوست ندارم این نوع ازدواج رو 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چجوری شماها به پسر عمو عمه خاله دایی حس دارین !!!!!

آدم مثل خواهر برادر میمونه 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
همه اولش همین هستن به مرور زمان عزیزم اولویت میشی شما دیر اومدی نخوا زودم عزیز شی

عه وا عزیز ما از بچگی به اسم هم بودیم یعنی الن من 17 سالمه اون 19 سالشه خوبب موندم الن چ کنم