2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون یا اطرافیانشون دلال ماشینن

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 44 پست
والاماتواطرافیانمون هستن ولی نمیدونم درامدشون چقدره ولی ازقبل‌ خونه زندگی ایناداشتن به نظرم شوهرتون ...

شوهرم مکانیکه اما اوضاع براش خوب پیش نرفت ورشکست شد

🤍🐼🥥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مکانیکی که عالیه چرا نمیره جایی شریکی کار کنه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

مکانیکی که عالیه چرا نمیره جایی شریکی کار کنه

کسی پیدا نشد 

بیچاره هرچی تو این شغل داره تلاش میکنه به در بسته میخوره بدشانسی میاره حس میکنم اصلا این شغل به صلاحش نیست

🤍🐼🥥
فعلا دلال بیکاره الانبعنوان شغل اصلی خوبه؟ پسرخالت چندوقته تو این کاره

اون کارمند یه شرکتم هست

این کار اصلی ش نیست، ولی درآمد تپلش از این کاره.

ده سالی هست. میگم از خرید و فروش خورد شروع کرد.

الان مثلا پارسال شوهرم بهش گفته بود پراید خوب تمیز پبدا کنه برامون گفت ماشینای مدل پایین و ایرانی کار نمیکنه.

بعد همون تایم یه شاسی برا یکی از فامیلا فرستاد شهر دیگ.

الانم نمایشگاه خودشو زده‌

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
کسی پیدا نشد بیچاره هرچی تو این شغل داره تلاش میکنه به در بسته میخوره بدشانسی میاره حس میکنم اصلا ای ...

دقیقا

کاری ک برات باشه توش پیشرفت میکنی

جوری ک نمیفهمی چجوری، تعجب میکنی

این تجربه منه

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

اشکال نداره عزیزم ایشالایه کاروکاسبی توپ براش جورمیشه جبران میشه بااین حساب شوهرتون فنی کارم بوده راحت می‌تونه یادبگیره به نظرم بره یادبگیره به نظرم کاری که الان روبورسه

اون کارمند یه شرکتم هستاین کار اصلی ش نیست، ولی درآمد تپلش از این کاره.ده سالی هست. میگم از خرید و ف ...

اهاااا 

ما میخوایم با همین پرایدو اینا فعلا شروع کنیم هم سرمایمون کمه هم شوهرم میگه اکثر مردم قشر متوسطن ماشینای معمولی بیشتر مشتری داره

🤍🐼🥥
اشکال نداره عزیزم ایشالایه کاروکاسبی توپ براش جورمیشه جبران میشه بااین حساب شوهرتون فنی کارم بوده را ...

خیلی هم خداییش کارش خوبه سریع عیب ماشینو پیدا میکنه از رو صداش میفهمه کجاش مشکل داره و باید چیکارکنه 

حیف خودش خراب کرد...

🤍🐼🥥
اهاااا ما میخوایم با همین پرایدو اینا فعلا شروع کنیم هم سرمایمون کمه هم شوهرم میگه اکثر مردم قشر متو ...

اونم باهمین چیزا شروع کرد

نمایشگاش تهرانه

مشتریای خودشو داره

خیلیا دارن

مگ اینایی ک ماشین مدل بالا سدار میشن کی ان، از همینا میخرن دیگ

براشون راحت ماهی هشتادنودملیون میمونه خالص تازه سرمایه اولیه هم نمیخوادبره یادبگیره چندسال کارکنه آقای خودش میشه

2810