2777
2789
عنوان

مامانه خاستگارم به خالم گفته

203 بازدید | 16 پست

بعد یه هفته خالم تو خیابون دیدتش به خالم گفته شرمنده پسره من میگه تا وقتی که عمو بزرگه من ازدوهج نکنه من روم نمیشه ازدواج کنم🙁

زنه دوست خالمه دخترشم با دخترخالم دوسته 

یعنی دخترخالم انقد بهم گفت گفت گفت تا قبول کردم شماره مامانمو بدن بهشون 

بعد جالبه همین مادره پسره شماره مامان منو بزووووووور یک هفته پیش از خالم گرفته حتی منم به خالم گفته بودم نده ولی خالم داده بود الانم این مدلی پیچوندن

مادر پسره عکس منو دیده بوده و پسند کرده احتمالا پسره دوست دختر داره منو نخواسته ولی خیلی بدم اومد بهم برخورد 

دلم میخاد به دخترخالم بگم به مادر پسره بگن قبل اینکه دوره بیفته خونه مردم دختر مردمو نسخه کنه واسه پسرش قبلش بشینه با پسر عتیقه اش صحبت کنه ببینه اصلا دلش میخاد یا نه😕

من همینجوریام اعتماد بنفسم کمه اینجور که میکنن بدتر داغون میشم

فداسرت 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو حتما بگو

من یه بار همچین حرفی ب خواهر خواستگارم زدم

یه رمان نوشتم هرکی خوند خیلی تعریف کرد گفتن از صفحه ۳۰ و ۴۰ ب بعد تا تموم نشد زمین نذاشتیم، حتی یه خانم ۴۵ ساله که اهل کتاب نبود گفت وقتی تمومش کردم ساعت۳ صبح بود و چشام سرخ شده بود و اما واقعا ارزششو داشت اسمش: رمان جادوی زمان مطمئن باش عاشقش میشی، اگه با نظرم موافق نیستی ریپ نکن، اخلاقم بشدت شبیه ایینه س، خوب باشی باهات خوبم بد باشی مث خودتم/ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم/ امام زمان خودت به دادمون برس ک این دنیا به درد زندگی نمیخوره /مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) متخصص کیک و گل اگه کسی سوالی درمورد گل و کیک داشت منو تگگ کنید اگه زیر سن قانونی هستین لطفا پستای منو ریپ نکنید ممنون

این وضعشه  این اراجیفو به دختر خالت نگی ها ابروت میره😑

الانم چیزی نشده رد شو ازش 

اتفاقی نیوفتاده که 

هم پسره حق انتخاب داره هم تو

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

واقعا که را باید عکس تو رو ببینه این کار خیلی زشت بوده اگ واقعا قصدش ازدواج بوده باید میومده خاستگاری ن اینکه با عکس تورو بپسنده 😐

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

عزیزم

الان مرد بچه دار رفته خواستگاری یه خانم پزشک اون خانم باید اعتماد به نفسش بیاد پایین؟

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

حق داری واقعا 

عموی پسره  شاید هبچوقت نخواد ازدواج کنه

مگه قبل  اومدن نمیدونستن عموش مجرده 

بهانه ای بیش نبوده

قدر خودت رو بدون و رو اعتماد بنفست کار کن

بهترینها نصیبت باشه🙏🏻

منم با عکس فرستادن خیلی مخالفم

بنظرم اینا به اسی توهین کردن اصلا وقتی گفته عکس بفرسته نباید میفرستادن مگه میخوان چیزی بخرن که عکس نگاه میکنن 

باید قرار میزاشتن خانواده ها همدیگرو میدین بیشتر آشنا میشدن 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️

بنظرم اینا به اسی توهین کردن اصلا وقتی گفته عکس بفرسته نباید میفرستادن مگه میخوان چیزی بخرن که عکس ن ...

دقیقا

ی خانوم تقریبا مسن تو دانشگامون (همو می‌شناختیم از قبل)اومد بهم گفت ی آقایی هست نیرو دریاییه و فلان فلان ... گفت میشه عکستو بفرستم واسش ؟

گفتم ن من قصد ازدواج ندارم

ب حدی بهم برخورده بود ک باورت نمیشه

مگه من کفشم؟خیلی مشتاقم بیاد خواستگاری 😐😐😐😐😐

برای آشنای ما هم موردی پیش اومد مامان و خواهره یه بار اومدن، مادر بزرگه رو یه بار اوردن، عمشون یه بار دیگه اومد آخر سر فهمیدیدیم پسرهه دوست دختر داره و می پیچونده اینا می خواستن نذارن دوستشو بگیره اینقدر مزاحم شدن

2810