2777
2789
عنوان

کلمه ای که بدش میادو پیدا کردم😂😂

246 بازدید | 23 پست

دیروز تو خیابون یه دختر دست فروشی همش به مردا میگف داداش گلم، داداشم و... 

افتاد یر زبونم دو سه بار خونه به شوهرم گفتم داداشم، آخر سر قهر شد هنوزم نیمه سنگینه🤣🤣

نمیدونستم ممکنه بدش بیاد وگرنه نمیگفتم ، ولی میگم خوبه نقطه ضعفشو یابیدم حداقل😂

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به شوهرت بگی داداشم خیلی بدو ضایعه

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی برام🥺🦋 دعای نی نی سایتیا خیلی مجربه برام ❤️ دعا درحق هم خیلی زودتر به اجابت میرسه اگه مشکلی داری خوشحال میشم که باخوندن حمد برای نیتت دعا کنم🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب شوهرت بگه خواهرم لهت برنمیخوره؟

وقتی خدا تنها شد "انسان " را آفرید یا زمانی که انسان تنها شد "خدارا آفرید " ؟ در سرزمینی که تفکیک جنسیتی از کودکی صورت میگیرد دخترانش پسران را گرگ تصور میکندو پسرانش دختران را  طعمه تصور میکنند و در اوج گرایش و کشش با پیش زمینه ای آلوده عاشق میشوند بدون هیچ شناختی  پس عشق میمیرد و ارتباط نابود میگردد مردانش تنوع طلب میشوند و زنانش مرد ستیز" دردامو به دریا سپردم نهنگا از دیدن این همه حجم غم جان باختن...گویی دریا به اندازه ی درد من "عمق نداشت 🌊"من تکه نانم را امروز میخواهم نه در بهشت🖤مادرانی که پای دویدنشان را بریدند فرزندانی خواهند آورد جسارت پرواز دارند🤍مردان غول آرزوی چراغ جادوی شما نیستند !!

خب شوهرت بگه خواهرم لهت برنمیخوره؟

اگه به شوخی یکی دو بار بگه نه برنمیخوره

بعدشم من باردارم اون باید ملاحظه کنه اآخه این چیه سرش قهر میکنه؟ 😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نقطه ضعفش نی...ایجور ازت سرد میشه...کدوم خواهربرادر عقد همنننن

بابا دو بار گفتم همش اونم چون از لحن اون دختره خوشم اومده بود

هم خیلی تند بهم گف من داداشت نیستم، به من داداش نگو هم از دیشب سنگینه، انگار مثلا چیکار کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم چندباری ب نامزدم گفتم داش چیزی نمیگه میخنده🗿😂

ولی دایی بدش میاد چون قبل دوستیمون میگفتم دایی😂میگه د بابا من ب تو حس دارم دایی چیه😂

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نامزدم از داداشم متنفرههه تاپیک ترو دیدم وسوسه شدم بهش بازبگم هرچندمطمعنم دعوا میشهه ا بس پرنسسع ...

نه تورو خدا، اشتباه منو نکن، منم موندم توش🥴

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا دو بار گفتم همش اونم چون از لحن اون دختره خوشم اومده بودهم خیلی تند بهم گف من داداشت نیستم، به ...

عزیزم...ببخش رگ میگم ک ریدی ب روح و روانش...ریدی ب رابطه...هرچیزی رو ک نباید ب شوهر گفت...از لحاظ شرعی هم ب هم حرام میشین...

2810