🍜نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻
🍗طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻
(البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه متفاوت باشه)
_ یک لیوان و نصف آب بریز تو یه قابلمه کوچیک
_ وقتی جوش اومد نودلو بهش اضافه کن
_ بزار 10 تا 15 دقیقه با حرارت کم بپزه و در قابلمه رو بزار
_ اون وسطا هم بزن تا نودل باز بشه و خوب بپزه
_ بعد پودری که داخلش هست بهش اضافه کن
_ وقتی کامل میپزه انگار لعاب میندازه
_ اگه حس کردی خشک شده یه ذررره آب بهش اضافه کن
_ بعد میتونی هرچی که دوس داری بهش اضافه کنی
ذرت، نخود فرنگی، هویج، قارچ، گوشت، سوسیس و ...
یا میتونی خالی بخوری. اینجاش دیگه سلیقه ایه
پیشنهاد من اینه نودلو به دو قسمت تقسیم کنی
یه قسمتشو خالی بخوری یه قسمتشو مواد بزنی
بعد ببینی از کدوم بیشتر خوشت میاد
_ فقط چیزایی که از قبل نیاز به پختن داره اول
بپز بعد به نودل اضافه کن وگرنه انگار خام میمونه
طبق این دستورِ من، آب کمتری میریزیم که باعث میشه مزه پودرش بیشتر باشه، به جای سه دقیقه میزاریم قشنگ یک ربع بپزه و مواد دلخواه بهش اضافه میکنیم. اینجوری خیلی خوشمزه تر میشه تا چیزی که روش نوشته و تبلیغشو میکنن نوش جون😋💕
( نودلو میشه با شیر هم پخت یا حتی پنیر پیتزا یا پنیر گودا هم بهش اضافه کرد که اینا هم تست کردنی و سلیقه ایه🌱)