ماریوم مدیر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 عنوان به یه پسر مزاحم الکی گفتم نامزد دارم دو ساعت عذرخواهی کرد | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست فکر کنم رید به خودشاینقدر حال داد که نگووومنم رفته بودم رو منبر که یکم حیا داشته باشین به هر کسی فارغ از اینکه بدونین متاهله یا نه درخواست میدینخلاصه که فعلا این روش برای من بکار رفته :) شما هم استفاده کنین از من تا من کیلومتر ها فاصله ست دیروز | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماریوم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 منم مجرد که بودم کسی مزاحمم میشد گوشیمودرمیاوردم میگفتم الانزنگ میزنم همسرم بیاد😂😂 وایییییحالا یارو وایمیستاد زنگ بزنی یا فرار میکرد؟ از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
خرگوش3sabz عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 8067 من مورد داشتم ب طرف گفتم مزاحم نشو شوهر دارم گفته ی زاپاس داشته باش حالا😐😐🤣 چه وقیح😂😂😂 تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
ماریوم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 حالا دوست احمق من واسه اینکه پسر کَنه رو بپرونه گفت من یبار ازدواج کردم جدا شدم😂.مثلا مطلقم بدردت ن ... الهی بگردم :)))باید یه چیزی بگی که بترسن از اتفاقات بعدش از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 17662 وایییییحالا یارو وایمیستاد زنگ بزنی یا فرار میکرد؟ ی کم دادمیزدم سرش اینارومیگفتم ومیمدم الکی امباگوشیم حرف میزدم🥲🥲😂
ماریوم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 شاید شوهر خوبی می شد مزاحم خیابونی از کی تا حالا شوهر خوب میشهلاشی بود بابا از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
چهاربارتعلیقی عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 1988 دیگه اون موقع که نمیان به انگشتا دقت کنن😂 نمیکنن؟؟؟؟؟ اتفاقا تو جدیدا همه میگن نامزد دارم الکی یا شوهر دارن همه دقت میکننندیدی خیلیا برا دروغ حلقه میندازن که کسی مزاحمشون نشه دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
ماریوم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 آهان بعد فکرکردی بدون حلقه نامزد داشتنو باور کرد؟ کلی بعدش بهت خندیده اگه باور نکرد چرا پس ادامه نداد :/ این همه هم خودشو خورد کرد و عذرخواهی کردخیلی کنه بود اخه از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
cheshm_rangi80 عضویت: 1402/06/30 تعداد پست: 6440 حالا دختر خالم ی پسره بهش پیام دادم دختر خالم گفته شوهر دارمگفته شوهر داری سرطان ک نداری ب همین خدا🤐🤐🤐😂
ماریوم مدیر استارتر عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2077 یارو انسان بوده وگرنه اینقد کثافتا هستن بفهمن شوهرم داری بدتر میکنن چون میگن هدف راحتتری اونا دیگه خیلی حرومزادن از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
صدف90 عضویت: 1402/09/08 تعداد پست: 17662 نمیکنن؟؟؟؟؟ اتفاقا تو جدیدا همه میگن نامزد دارم الکی یا شوهر دارن همه دقت میکننندیدی خیلیا برا دروغ ... اره دیذم بعضیا الکی انگشتردستشون میکنن میگن نامزد داریم ولی گفتم شاید تو دعوا کسی دقت نکنه
،،alx عضویت: 1403/07/29 تعداد پست: 112 مزاحم خیابونی از کی تا حالا شوهر خوب میشهلاشی بود بابا پس همه رو دعوت کن نذری بده به خیر گذشته
خرگوش3sabz عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 8067 الهی بگردم :)))باید یه چیزی بگی که بترسن از اتفاقات بعدش میدونی کلمات جذب زندگی آدم میشن.اخرش هم ازدواج کرد سر یسال جدا شد......دوباره ازدواج کرد الان یه بچه داره...ولی دوران مجردیش خیلی خنگ بود😂😁 تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه