2777
2789
عنوان

بنظرتون مستقیم به مادرشوهر بگم

203 بازدید | 27 پست

اينقدر هرروز زنگ نزن که دوبهم زنی کنی 

و قضیه ها رو جور دیگه ای تعریف کنی 

من خوشم نمیاد 

بی سیاستی هست؟؟؟

خییییلی خسته شدم ازش شوهرم هم بچه ننه 

میگه مادرم پیغمبره نعوذبالله 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهرانه بهت میگم جلو شوهرت وقتی مادرشوهرت زنگ میزنه خودتو ناراحت نگیر و بگو از اینکه به مادرت احترام بذاری و حرف بزنی باهاش خوشحال میشم ببین بعد از چند بار چطور تصور خوبی از تو توی ذهنش شکل میگیره و عاشقت میشه

به مادرشوهرت نگو که می‌کنه نقطه ضعف ازش استفاده می‌کنه فقط به شوهرت ثابت کن همین من مادرشوهرم هرروز زنگ میزد یه موقع تا میمودم جواب بدم قطع میکرد زنگ میزد شوهرم که ده بار زنگ زدم زنت جواب نمیده آخر کار خدا یه روز زنگ زد طبق معمول یه بوق خورد قطع کرد شوهرمم دید فهمید که کار همیشه ننش همینه 

منم دقیقا موندم بازم لازمه مستقیم بگم بهشون یانه البته تاحالا صدبار دعوا کردیم ولی انگار هربار باید ...

اووووف هعی خواهر 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
منم دقیقا موندم بازم لازمه مستقیم بگم بهشون یانه البته تاحالا صدبار دعوا کردیم ولی انگار هربار باید ...

عمرا مستقیم نگین خواهرانه میگم بذارید تصور یه زن بادرن و مهربون توی ذهن شوهراتون ازتون باشه فقط در این صورته عشق بهتون میدن و اگه مادرشوهرتون بدگویی کنه خود شوهرتون دیگه حرف گوشش نمیده

خواهرانه بهت میگم جلو شوهرت وقتی مادرشوهرت زنگ میزنه خودتو ناراحت نگیر و بگو از اینکه به مادرت احترا ...

همین کار رو میکنم چندیت بار خودم شنیدم چجوری میگه و اصلا واکنش نشون ندادم تازه‌ه گوشی گرفتن سلامو احوال پرسی کردم ولی ادامه داره 

شوهرت اول با مادرش ازدواج کرده تو همیشه زن دومی هستی باید تحمل کنی 

مادرش دو شوهره هست هم شوهر خووش هم پسرش شوهراش هستند 

پسرای بچه ننه زن اولشون مادرشونه 

حتی اگر میتونستن با مادرشون تولید مثل میکردن و بچه دار میشدن انقدر توام گره خورده ان 

مقصر مادرشه خودخواه و زیاده خواهه هم شوهرشو میخواد هم پسرشو 

پیج ساناز شفیعی رو دنبال کن

اینستا ندارم شوهرم نزاشت نصب کنم

تا وقتی شوهرت اینجوریه به اون چی میخای بگی

نمیدونم واقعا خسته ام 

همین کار رو میکنم چندیت بار خودم شنیدم چجوری میگه و اصلا واکنش نشون ندادم تازه‌ه گوشی گرفتن سلامو اح ...

یکم صبر کنی درست میشه جلو روشون خودت و خوب بگیر مثلا میگه بیا بریم اونجا بگو خیلی دوستشون دارم و از بودن باهاشون لذت میبرم ولی در عمل یه بهونه بتراش و کم رفت و امد کن تو حرف مظلوم تو عمل محتاط باش

2810